Počasí dnes15 °C, zítra21 °C
Pátek 17. května 2024  |  Svátek má Aneta
Bez reklam

Agresivní muž děsil svým nebezpečným chováním ostatní pasažéry během jízdy autobusem

Pořádné pozdvižení způsobil jeden z pasažérů ostatním cestujícím v autobusu, který směřoval do Plzně na Terminál Hlavní nádraží. Lidi podivný muž za jízdy děsil svým nebezpečným chováním. Choval se agresivně, rozhazoval rukama a byl značně vulgární vůči svému okolí.

„Hned po příjezdu na nádraží muže přivolaní strážníci z autobusu vyvedli. Z jeho odpovědí a následného chování bylo evidentní, že není zrovna v „nejlepší kondici“. Zcela nekontroloval své jednání. Když dali strážníci devětatřicetiletému muži dýchnout, přístroj na měření hladiny alkoholu v dechu vykázal pozitivní výsledek 2,81 promile,“ informovala mluvčí městské policie Jana Pužmanová.

Muž si tak zajistil další nečekanou jízdu dopravním prostředkem. Tentokrát ovšem putoval služebním autem policistů rovnou do protialkoholní záchytné stanice. Kromě poplatku za pobyt v tomto zařízení, bude muset muž ještě uhradit pokutu, kterou si vysloužil za spáchané přestupkové jednání.

Plzeňská záchytná stanice je nejdražším zařízením svého druhu v zemi. Nocleh v tomto zařízení opravdu není levný a klienta přijde na 4500 korun. Zmíněný poplatek ale uhradí jen malá část nocležníků. Obvykle se podaří vymáhat jen pětina plateb. Protialkoholní záchytná stanice začala v Plzni fungovat v roce 1952. Ročně na stanici končí kolem 1700 opilců. Nejčastěji tam nocují lidé z Plzně, Rokycan a Klatov.

Hodnocení článku je 76 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Městská policie Plzeň

Štítky agresivní cestující, opilý muž, nebezpečné chování, agresor v autobusu

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Agresivní muž děsil svým nebezpečným chováním ostatní pasažéry během jízdy autobusem  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.