Počasí dnes26 °C, zítra28 °C
Úterý 25. června 2024  |  Svátek má Ivan
Bez reklam

Agresor s nožem v ruce nesouhlasil s výběrem hudby na narozeninové oslavě. Při potyčce zranil tři osoby

Krvavým útokem nožem a zraněním tří osob vyvrcholila oslava narozenin v Kralovicích na severním Plzeňsku. Agresor s dlouhým nožem začal napadat ostatní hosty kvůli rozepři o výběhu hudby. Nespokojený útočník vyhrožoval zabitím účastníkům narozeninové party.

„Devětadvacetiletý muž nejprve větším nožem napadl sedmatřicetiletou ženu a zabitím vyhrožoval všem dalším přítomným osobám. V jeho dalším jednání mu zabránili přítomní muži ve věku 39 let a 32 let. Zapojila se také třicetiletá žena. Společně se snažili útočníkovi držet ruce, aby nemohl s nožem nikomu ublížit,“ popsala útok mluvčí policie Eva Červenková.

Během vzniklého konfliktu došlo ke zranění několika lidí. „Jeden muž byl nožem zraněn na tváři, druhý měl poranění na krku a žena byla zraněna na ruce. Všechna zranění byla způsobena v důsledku zabránění útoku obviněného. Celý incident se odehrál před jedním z bytových domů kolem 23. hodiny. Zranění jednoho muže si vyžádalo lékařské ošetření,“ informovala mluvčí.

Přivolaní policisté obviněného muže na místě zadrželi. Provedená dechová zkouška měla u něj pozitivní hodnotu s výsledkem 2,6 promile. Byl obviněn ze spáchání těžkého ublížení na zdraví spáchaného ve stádiu pokusu v souběhu s nebezpečným vyhrožováním a výtržnictvím. Policejní komisař podal státními zástupci podnět k podání návrhu na vzetí obviněného muže do vazby, který soudce akceptoval. V případě prokázání viny muži hrozí až deset let odnětí svobody.

Ohodnoť článek

Foto Pixabay.com

Štítky agresor s nožem, útočil na oslavě, narozeninová oslava, potyčka na oslavě, krvavá oslava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Agresor s nožem v ruce nesouhlasil s výběrem hudby na narozeninové oslavě. Při potyčce zranil tři osoby  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.