Počasí dnes28 °C, zítra26 °C
Středa 26. června 2024  |  Svátek má Adriana
Bez reklam

Těžké zranění utrpěly při hromadné nehodě tři dívky. Lékaře ze záchranky při zásahu surově napadl viník havárie

, aktualizováno 11. května 2024, 12:20

Tři dívky utrpěly v sobotu dopoledne těžká zranění při dopravní nehodě, která se stala mezi obcemi Nevřeň a Nová Hospoda na severním Plzeňsku. Během zásahu se zraněný motorkář začal chovat k záchranářům velmi agresivně a fyzicky napadl lékaře záchranné služby. Jednalo se o střet dvou automobilů BMW, Audi a motocyklu Kawasaki. Viníkem nehody je motorkář.

„Z místa jsme transportovali tři mladé slečny se středně těžkými zraněními na Emergency a na Urgentní příjem do FN Plzeň. Tři osoby s lehkým zraněním jsme ponechali po vyšetření a poučení na jejich žádost na místě. Jejich transport do zdravotnického zařízení nebyl nutný,“ popsala událost Andrea Divišová ze záchranné služby.

Na Urgentní příjem FN Plzeň záchranáři ještě transportovali s lehkým zraněním dvaatřicetiletého motorkáře, který byl rovněž účastníkem nehody. Ten ale na místě ztropil pořádný cirkus a jeho jednáním se bude dále zabývat policie. Má k tomu hned několik vážných důvodů. „Mohu potvrdit informaci, že muž byl na naše posádky agresivní a došlo z jeho strany k fyzickému napadení našeho lékaře,“ informovala Andrea Divišová. 

Nehodu i další dění na místě popsala mluvčí policie Iva Vršecká. „Dvaatřicetiletý řidič motocyklu Kawasaki jel ve směru jízdy od obce Čerminy, po silnici II/180. Podle dosud zjištěných skutečností při vjíždění na hlavní pozemní komunikaci nedal přednost vozidlu značky BMW, které jelo ve směru jízdy od Karlových Varů. Došlo ke střetu, následkem kterého vyjelo vozidlo BMW do protisměru, kde se střetlo s vozidlem Audi jedoucím od Plzně,“ uvedla mluvčí policie.

Spolujezdkyně z vozidla BMW ročníky 2003,2006 a 2007 utrpěly zranění a byly převezeny do nemocnice k ošetření, stejně jako řidič motocyklu. Dvaadvacetiletý řidič vozidla BMW, řidič Audi a jeho spolujezdec byli ošetřeni na místě. Dechové zkoušky řidičů automobilů byly negativní. U řidiče motocyklu byl nařízen odběr biologického materiálu.

„Policisté zjistili, že řidič motocyklu má vysloven platný trest zákaz řízení všech motorových vozidel. Příčinou a veškerými okolnostmi dopravní nehody se dopravní policisté nadále zabývají. Na místě události došlo k napadení posádky ZZS ze strany motocyklisty a dále u něj byly nalezeny pytlíčky s krystalickou hmotou bílé barvy. Věc si převzali kriminalisté z územního odbor Plzeň – venkov,“ dodala policejní mluvčí.

Hodnocení článku je 90 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Hasičský záchranný sbor Plzeňského kraje

Štítky zraněné dívky, napadl lékaře, agresivní muž, zraněný napadl lékaře, útok na lékaře, záchranná služba

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Josef Volfík

A už ten agresor sedí? Soudím tak pět na tvrdo a zabavení veškerého majetku. Jinak se s takovými hajzly jednat nedá. A pokud dostane pokutu 50 korun a dvě hodiny veřejně prospěšných prací, tak jsem ochoten svolat demonstraci proti vládě.

Neděle, 12. května 2024, 20:53Odpovědět

Daniel Hrubý

Pojišťovny by měly dát k úhradě 100% škody viníkovi. Resp. lidi by se měli naučit, že pokud mám někoho nabourat, tak viníka. Pokud tomu samozřejmě nejde jinak zabránit. Včera mi vjela na přechod babizna na kole. Mladej dojídal nanuka. Zabrzdil jsem a to dřívko mu skončilo v krku. Jako celkem v klidu. Ale i tak. Mohlo to být oko.
A EU pak třeba zakáže jíst v autě nanuky, aby ochránila dementy. Příště takovýho cyklistu raději sejmu. A měl tak dopadnout i ten motorkář. Spousta lidí by si oddechla.

Neděle, 12. května 2024, 07:29Odpovědět

Martin Krocil

Takže agresivní feťák na motorce, co nesměl řídit. Viděl bych to na půl roku podmínky, namísto zasloužených patnácti let v kriminále.

Sobota, 11. května 2024, 18:45Odpovědět

Těžké zranění utrpěly při hromadné nehodě tři dívky. Lékaře ze záchranky při zásahu surově napadl viník havárie  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.