Počasí dnes31 °C, zítra25 °C
Sobota 27. července 2024  |  Svátek má Věroslav
Bez reklam

Ve vězení už skončil motorkář, který v sobotu způsobil nehodu, při níž se zranilo sedm osob. Pak surově napadl lékaře záchranky

Do věznice okamžitě putoval motorkář, který v sobotu zavinil těžkou nehodu dvou osobních vozidel. Při havárii se zranilo celkem sedm osob. Tři dívky utrpěly těžké zranění. Zraněný motorkář, který měl u sebe sáčky s pervitinem, pak surově napadl lékaře záchranné služby, jenž na místě ošetřoval zraněné. Muž ohrožoval i ostatní záchranáře.

„Při vyšetřování dopravní nehody policisté zjistili, že dvaatřicetiletý řidič motocyklu má vysloven platný zákaz řízení všech motorových vozidel. Na místě dopravní nehody dále napadl posádku zdravotnické záchranné služby a při převozu do nemocnice byly u dotyčného nalezeny dva sáčky s látkou metamfetamin. V lékařském zařízení se muž podrobil odběru krve ke zjištění, zda nebyl během jízdy ovlivněn jinou návykovou látkou a následně byl umístěn do policejní cely,“ informovala mluvčí policie Iva Vršecká.

Tím ale případ zdaleka nekončí. Vzhledem k výše uvedeným skutečnostem zahájil policejní komisař trestní stíhání motorkáře. Byl obviněn z přechovávání omamné a psychotropní látky a jedu. Dále byl obviněn z výtržnictví v souběhu s ublížením na zdraví spáchaného ve stádiu pokusu a z maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání. V pondělí byl obviněný motorkář eskortován do výkonu trestu, ke kterému byl odsouzen za předchozí trestnou činnost.

Vážná nehoda se stala v sobotu dopoledne na silnici II/180. „Podle dosud zjištěných informací jel řidič motocyklu Kawasaki ve směru jízdy od obce Čeminy. Při vjíždění na hlavní pozemní komunikaci nedal přednost vozidlu BMW, které jelo po hlavní ve směru jízdy od Karlových Varů a došlo ke střetu. Následkem toho vjelo vozidlo BMW do protisměru, kde se střetlo s protijedoucím automobilem Audi. Při dopravní nehodě došlo ke zranění sedmi osob, z toho čtyři byly převezeny do nemocnice a tři ošetřeny na místě. Dechové zkoušky řidičů byly negativní,“ uvedla policejní mluvčí.

„Z místa jsme transportovali tři mladé slečny se středně těžkými zraněními na Emergency a na Urgentní příjem do FN Plzeň. Tři osoby s lehkým zraněním jsme ponechali po vyšetření a poučení na jejich žádost na místě. Jejich transport do zdravotnického zařízení nebyl nutný,“ popsala událost Andrea Divišová ze záchranné služby. Na Urgentní příjem FN Plzeň záchranáři také transportovali s lehkým zraněním i motorkáře, který je viníkem nehody.

Hodnocení článku je 90 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Hasičský záchranný sbor Plzeňského kraje

Štítky skončil ve vazbě, přechovával drogy, zraněné dívky, napadl lékaře, agresivní muž, zraněný napadl lékaře, útok na lékaře, záchranná služba

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Ve vězení už skončil motorkář, který v sobotu způsobil nehodu, při níž se zranilo sedm osob. Pak surově napadl lékaře záchranky  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.