Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Pátek 3. května 2024  |  Svátek má Alexej
Bez reklam

Další dva roky povede TOP 09 v Plzeňském kraji staronový předseda Petr Suchý

Post předsedy TOP 09 v Plzeňském kraji obhájil plzeňský zastupitel Petr Suchý. Delegáti krajského sněmu zvolili do funkcí místopředsedů krajského zastupitele a primáře Klatovské nemocnice Richarda Piknera, poradkyni ministra práce a sociálních věcí Ilonu Jehličkovou a technického ředitele SUS Plzeňského kraje Martina Víta.

Petr Suchý vede krajskou organizaci od roku 2015, kdy ve vedení vystřídal Marka Ženíška. „Mého opětovného zvolení do čela krajské organizace TOP 09 si nesmírně vážím a děkuji všem delegátům za důvěru. V uplynulém období se nám v kraji podařilo získat dva poslanecké mandáty a mám radost, že naši poslanci Marek Ženíšek a Miloš Nový jsou viditelnými politiky na celostátní scéně,“ uvedl po svém znovuzvolení Petr Suchý.

Zároveň vyjádřil spokojenost na tím, že ve vedení obcí se TOP 09 daří generovat nové a mladé tváře, jednou z nich je například nově zvolená místostarostka Plas Eliška Palmová. „Je vidět, že mladí lidé se o politiku zajímají a jejích budoucnost jim není lhostejná. I když v současné době díky tomu, že zvítězil populismus a politická odplata, již nejsme ani na Plzeňském kraji ani v Plzni ve vládnoucí koalici, snažíme se být konstruktivní opozicí a poukazovat na špatnou práci vládnoucích stran. Příští rok pro nás bude zásadním úkolem uspět v krajských volbách a podílet se na zlepšování života ve městech a obcích napříč naším krajem,“ říká předseda TOP 09 v Plzeňském kraji Petr Suchý.

V devítičlenném krajském předsednictvu TOP 09 dále usednou poslanec Marek Ženíšek, zastupitel města Plzně Michal Vozobule, náměstek pro investice a centrální nákup FN Plzeň Tomáš Trnka, zástupce tiskového mluvčího Miroslav Hlaváč a zastupitel Přeštic Karel Naxera.

Ohodnoť článek

Foto TOP 09

Štítky TOP 09, Petr Suchý, předseda krajské organizace, Plzeňský kraj, Marek Ženíšek

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Další dva roky povede TOP 09 v Plzeňském kraji staronový předseda Petr Suchý  |  Politika  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.