Počasí dnes9 °C, zítra13 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Motoristé pozor! Na důležitých plzeňských křižovatkách nepůjdou semafory

Vypínání semaforů na několika důležitých křižovatkách zažije v nejbližších dnech město Plzeň. Motoristé musí počítat s tím, že křižovatky budou řídit policisté. Informovala o tom mluvčí policie Michaela Raindlová.

První vypnutí světelné signalizace čeká už 17. dubna od 13.00 do 16.00 hodin křižovatku ulic Klatovská x Sukova. „Další semafory se vypnou 28. dubna od 8:00 do 17:00 hodin a to na křižovatce ulic Klatovská x Borská x U Trati, dále na křižovatce Klatovská x Dobrovského, Klatovská x Edvarda Beneše a na křižovatce Doudlevecká x U Trati. I na těchto křižovatkách budou po dobu vypnutí světelné signalizace řídit provoz policisté podle toho, kde to bude potřeba,“ uvedla mluvčí policie Michaela Raindlová.

Pro řadu motoristů jsou nefunkční semafory na velkých křižovatkách doslova pohromou. Lehkou situaci nebudou mít ani policisté, kteří na místech budou řídit dopravu. Velká část motoristů totiž povelům dopravních policistů vůbec nerozumí.  

Ohodnoť článek

Foto Pixabay.com

Štítky semafor, křižovatka, policie, světelná křižovatka, Plzeň, Edvard Beneš

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Motoristé pozor! Na důležitých plzeňských křižovatkách nepůjdou semafory  |  Doprava  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.