Počasí dnes23 °C, zítra16 °C
Čtvrtek 2. května 2024  |  Svátek má Zikmund
Bez reklam

Kuriozity letošního roku: Senior s granátem v čepici, kočka demolující policejní auto i hadí ušktnutí

V tomto roce rozhodně nebyla nouze o nevšední a podivuhodné události z Plzně a okolí. Vybrali jsme pro vás několik bizarních zpráv, která zaujaly naše čtenáře i samotnou redakci. Nechybí samozřejmě ani okénko z živočišné říše.

Oslavy nového roku se mnohdy nesou v bujarém duchu. Někdy to ovšem lidé přeženou s alkoholem. Příkladem může být žena z Klatovska, která se pohádala s přítelem a ukousla mu kus nosu.

Policie vyšetřuje krvavý silvestrovský incident, žena ukousla při hádce partnerovi část nosu

O část svého nosu přišel při silvestrovském incidentu čtyřicetiletý muž. Vážné zranění mu měla způsobit o šest let mladší žena v jednom šumavském rekreačním zařízení v Javorné na Klatovsku. Část nosu mu měla při hádce ukousnout. Krvavý incident...

Na Tachovsku zase řádil nešikovný kutil, který si popletl trubky a plynové potrubí napustil vodou. Svým kouskem odstřihl od plynu stovku domácností.

Kutil si spletl trubky a plynové potrubí zaplnil vodou

Za tento počin by se nemusela stydět ani slavná animovaná dvojice Pat a Mat. Třiapadesátiletý muž z Tachova si po rekonstrukci topení popletl trubky a plynové potrubí napustil vodou. Tím odstřihl od dodávky plynu 94 domácností. Tím však jeho...

Pořádné překvapení čekalo na policisty v obci Čečkovice na Tachovsku. V dodávce, kam se vejde maximálně devět lidí, jich cestovalo skoro třikrát tolik. Řidič policistům tvrdil, že takto vozí cizince za prací, neboť je autobus rozbitý.

Do dodávky pro devět lidí se nacpalo 25 cizinců, jeli údajně za prací

Pořádné překvapení čekalo policisty v obci Čečkovice na Tachovsku. V dodávce, kam se vejde maximálně devět lidí, jich cestovalo skoro třikrát tolik. Řidič policistům tvrdil, že takto vozí cizince za prací, neboť je autobus rozbitý.

Policisté se čas od času setkají s agresivními a nevychovanými jedinci. Takovým příkladem byl mladý pár, který prohlásil, že se policejní hlídka chová jako by byla zfetovaná. Případ jel okamžitě na místo osobně prověřit dokonce i policejní ředitel.

Mladý pár nařkl kontrolující policisty, že jsou zdrogovaní! Prověřit to jel v noci na místo i policejní ředitel

Tak to tady ještě nebylo! Skutečně kuriózním případem pomluvy se zabývají kriminalisté z Domažlic. Mladý pár totiž nařkl členy policejní hlídky z toho, že se chovají jako feťáci. Případ jel okamžitě na místo na základě oznámení osobně prověřit...

K opravdu kurióznímu zásahu vyjížděli v dubnu záchranáři a hasiči do Lhoty u Plzně. Při práci se tam zranil stavební dělník. Spadl do výkopu a poranil se o vlastní lopatu.

Stavební dělník spadl do mělkého výkopu a zranil se o vlastní lopatu

K opravdu kurióznímu zásahu vyjížděli dnes záchranáři a hasiči do Lhoty u Plzně. Při práci se tam zranil stavební dělník. Spadl do výkopu a poranil se o lopatu!

Neuvěřitelný kousek předvedl starší muž z Plzně, který našel na půdě ruční granát. Nejprve si myslel, že se jedná o atrapu. Později si to ale rozmyslel a místo toho, aby zavolal policii, rozhodl se ho na služebnu dopravit osobně. Granát schoval do čepice a šel v klidu na autobus.

 

Senior nastoupil do autobusu s granátem ukrytým v čepici, vezl ho odevzdat na policii

S naprosto neuvěřitelným případem se setkali plzeňští policisté. Starší muž našel na půdě bytového domu v Plzni americký ruční granát. Nejprve si myslel, že se jedná o atrapu. Později si to ale rozmyslel a místo toho, aby zavolal policii, rozhodl...

„Jsem prezident Ukrajiny a ovládám kung-fu!“ Alespoň to tvrdil silně opilý cizinec těsně před tím, než se odporoučel k zemi s policejními želízky na rukou.

Agresivní cizinec pod vlivem alkoholu tvrdil, že je prezident a ovládá kung-fu

Příjemné posezení na zahrádce restaurace na náměstí Republiky v Plzni se změnilo v poměrně bizarní výjev. Opilý cizinec odmítal opustit zařízení a obsluhu i hosty zasypal smrští nadávek. Nešetřil ani hlídku městské policie, které tvrdil, že je...

Poslední čtyři místa našeho výběru patří zástupcům živočišné říše. Když během srpnové noci uslyšel strážník městské policie hlasitou ránu, našel venku jen služební vůz s promáčklou kapotou. Nejprve se zdálo, že to má na svědomí vandal, který se dal okamžitě na útěk. Kamerové záznamy však přinesly nečekané odhalení. Byla to kočka.

Kočka při pádu ze střechy zdemolovala kapotu policejního vozu, usvědčily ji kamerové záznamy

Opravdu překvapivé rozuzlení má případ vandalismu, kdy pachatel poškodil kapotu zaparkovaného vozu městské policie v Perlové ulici v Plzni. Kolem půlnoci uslyšel strážník obrovskou ránu, když vyběhl ven, spatřil jen promáčklý předek vozu....

K Plzni patří pivo, fotbal, hokej a po letošním roce zjevně i bobři. Zavalitým hlodavcům se totiž v ulicích západočeské metropole zjevně zalíbilo a několikrát je museli po ulicích nahánět strážníci.

Bobr si to štrádoval přímo po rušném plzeňském bulváru, nahánět ho museli strážníci

Zavalitým hlodavcům se v ulicích západočeské metropole zjevně velmi zalíbilo. Už podruhé totiž městské strážníky zaměstnal tento nezvaný turista. Po výletu k pivovaru si to tentokrát další zbloudilec mašíroval po chodníku na Americké třídě.

V ohrožení života se ocitl třicetiletý chovatel hadů, kterého uštknul při neopatrné manipulaci jeho jedovatý had, konkrétně se jednalo o chřestýška malého. Jen těžko uvěřitelná nehoda se stala při jízdě autem.

Chovatel chtěl při transportu zkontrolovat jedovatého hada, ten ho uštknul a začal boj o život

V ohrožení života se ocitl třicetiletý chovatel hadů, kterého uštknul při neopatrné manipulaci jeho jedovatý had, konkrétně se jednalo o chřestýška malého. Jen těžko uvěřitelná nehoda se stala při jízdě autem z Lestkova do Plané na Tachovsku....

S jedovatým hadem měla co dočinění také seniorka z Prahy, které si vyjela na výlet na Šumavu. Při sběru borůvek ji do prstu uštknula jedovatá zmije. Pomoc si ale nezavolala a rozhodla se vysát si jed z rány. Jenže ho zapomněla vyplivnout.

Seniorka uštknutá zmijí si sama vysávala jed z rány, dostala prudkou alergickou reakci

Výlet na Šumavu málem skončil tragicky pro šestašedesátiletou seniorku z Prahy. Žena se vydala na sběr borůvek, při kterých ji do prstu uštknula jedovatá zmije. Místo toho, aby si přivolala pomoc, rozhodla se vysát si jed z rány. Ovšem už ho...

Jeden z posledních kuriózních případů zaznamenali strážníci během listopadu. Po čtvrté hodině ráno se na ně obrátil vyděšený muž s tím, že má strach z napadení divokými prasaty. Na místě však muži zákona žádného divočáka nenašli, naopak je zaujal sám volající.

Panický strach z divokých prasat nahnal celostátně hledaného muže přímo do rukou policie

Kuriózní případ mají za sebou plzeňští městští strážníci. Po čtvrté hodině ráno se na ně obrátil vyděšený muž s tím, že má strach z napadení divokými prasaty. Na místě však muži zákona žádného divočáka nenašli, naopak je zaujal sám volající.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto archiv redakce

Štítky přehled, kuriózní, Plzeň, Drbna, 2021, krimi, policie, okres Tachov, okres Klatovy, Čečkovice, Ukrajina, Praha

Komentáře

Článek má zakázané vkládání komentářů.

Kuriozity letošního roku: Senior s granátem v čepici, kočka demolující policejní auto i hadí ušktnutí  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.