Počasí dnes14 °C, zítra19 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Agresivní cizinec pod vlivem alkoholu tvrdil, že je prezident a ovládá kung-fu

Příjemné posezení na zahrádce restaurace na náměstí Republiky v Plzni se změnilo v poměrně bizarní výjev. Opilý cizinec odmítal opustit zařízení a obsluhu i hosty zasypal smrští nadávek. Nešetřil ani hlídku městské policie, které tvrdil, že je prezidentem Ukrajiny. Strážníkům dokonce neváhal vyhrožovat údajnými kontakty u policie nebo napadením.

Hlídka městské policie vyjížděla do jedné z provozoven po deváté hodině večer. Na místě nalezli padesátiletého problémového cizince, který rozhodně neměl v plánu restauraci opustit. „Cizinec strážníkům sdělil, že si může sedět, kde chce, je prezidentem Ukrajiny a ať hlídka městské policie vypadne. Vzhledem k tomu, že u muže nesouhlasily čísla dokladů a bylo zde podezření na nelegální pobyt, hlídka rozhodla o předvedení na cizineckou policii,“ popisuje mluvčí strážníků Veronika Kuchynková.

Po celu dobu byl muž velmi hrubý a agresivní. Policistům vyhrožoval také tím, že má kamaráda u policie a že si to s nimi vyřídí. Posléze přidal další výhružku. „Vyhrožoval, že je mistrem kung-fu a poté zaujal bojový postoj. Přesto byl hlídkou za pomoci donucovacích prostředků transportován na cizineckou policii. Orientační dechovou zkouškou mu byla naměřena hodnota 1,56 promile alkoholu v dechu. Po ověření totožnosti muže, byl převezen na protialkoholní záchytnou stanici. Za své jednání se bude dále zpovídat u Komise pro projednávání přestupků,“ dodala mluvčí.

Hodnocení článku je 66 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Pixabay.com

Štítky alkohol, cizinec, Plzeň, krimi, napadení, vyhrožování, obecní policie, Ukrajina, Náměstí republiky, Cizinecká policie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Agresivní cizinec pod vlivem alkoholu tvrdil, že je prezident a ovládá kung-fu  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.