Počasí dnes16 °C, zítra15 °C
Sobota 19. října 2024  |  Svátek má Michaela
Bez reklam

Z psychiatrické nemocnice uprchla žena s nařízenou léčbou. Na ruce má vytetované dvě pěticípé hvězdy

Z Psychiatrické nemocnice Dobřany uprchla jedenatřicetiletá Michaela, která má soudem nařízenou ochrannou léčbu. Policie po ženě vyhlásila celostátní pátrání. Mohla by se vyskytovat v obci Drmoul u Mariánských lázních, ke které má vazby. Neviděl někdo tuto ženu?

Žena má střední postavu, černé vlnité vlasy, modré oči. Na sobě měla při odchodu černou teplákovou mikinu, černé tepláky a nesla černý batoh. Zvláštním poznávacím znamením je tetování na vnitřní straně levého zápěstí, kde má dvakrát pěticípou hvězdu. Na vnitřní straně pravého zápěstí má zase vytetovaný pětiúhelník. Podle policie není nebezpečná. 

„Hledaná žena odešla z Psychiatrické nemocnice Dobřany v pátek okolo půl desáté dopoledne a není známo, kde se nachází. Pokud byste ženu viděli nebo víte, kde se nachází, zavolejte na linku 158, případně se obraťte na nejbližší služebnu Policie ČR. Moc děkujeme veřejnosti za spolupráci,“ informoval policejní mluvčí Ondřej Hodan.

Ohodnoť článek

Foto Jan Luxík, se souhlasem Policie ČR

Štítky uprchla z léčebny, psychiatrická nemocnice, pohřešovaná žena, nařízená léčba

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Z psychiatrické nemocnice uprchla žena s nařízenou léčbou. Na ruce má vytetované dvě pěticípé hvězdy  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.