Počasí dnes11 °C, zítra12 °C
Pondělí 14. října 2024  |  Svátek má Agáta
Bez reklam

Zloděj vykradl dům, kde odcizil kartu, ze které někdo vybral peníze. Policie pátrá po muži ze záběru kamery

Při vloupání do jednoho domu v Plzni na Borech odcizil neznámý pachatel peněženkou s osobními doklady a platební kartou. Tu použil zloděj k několika neoprávněným výběrům peněz z bankomatu. Policisté mají k dispozici záběry z bezpečnostní kamery, na které je zachycen neznámý muž. S tím by si teď rádi kriminalisté popovídali v souvislosti s vyšetřováním zmíněného případu. Nepozná někdo muže na fotografii?

„K vloupání do domu došlo v polovině září letošního roku. Zloděj si z domu odnesl peněženku s osobními doklady a platební kartou, se kterou následně provedl několik neoprávněných plateb a výběrů z bankomatu. Podle dosud zjištěných skutečností měl kartu následně předat další osobě, která kartu použila k dalším neoprávněným platbám a výběrům. Poškozenému byla způsobena škoda ve výši 80 tisíc korun,“ informovala mluvčí policie Michaela Raindlová.

Policisté případ vyšetřují pro podezření ze spáchání krádeže, neoprávněného opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku a přečinu porušování domovní svobody. V rámci prověřování získali fotografie, na kterých je zachycena osoba důležitá pro trestní řízení.

„Policisté žádají o spolupráci všechny občany, kteří jsou schopni identifikovat osobu zachycenou na přiložených fotografiích, aby se neprodleně přihlásili na nejbližší obvodní oddělení Policie České republiky nebo zavolali na linku 158,“ dodala mluvčí Raindlová.

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Se svolením Policie České republiky

Štítky krádež karty, neoprávněný výběr peněz, vykradený dům, pátrání po pachateli

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zloděj vykradl dům, kde odcizil kartu, ze které někdo vybral peníze. Policie pátrá po muži ze záběru kamery  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.