Počasí dnes12 °C, zítra13 °C
Úterý 15. října 2024  |  Svátek má Tereza
Bez reklam

Oblíbený MMA bojovník Patrik Kincl havaroval na dálnici D5, když se s manželkou vracel po prohraném zápasu ze SRN

Populární MMA bojovník Patrik Kincl havaroval na dálnici D5 se svým vozem značky Toyota, když se vracel z německého Frankfurtu nad Mohanem. Tam v sobotu prohrál titulový zápas o mistra středně těžké váhy organizace Oktagon s tureckým bojovníkem Kerimem Engizekem. Vozidlo se převrátilo na střechu. S Kinclem cestovala v autě i jeho manželka.

Nehoda se stala v neděli dopoledne na 46. kilometru dálnice D5 ve směru na Prahu. Policejní mluvčí uvedla, že řidič zřejmě nepřizpůsobil na mokré vozovce rychlost jízdy, dostal smyk, vyjel vpravo mimo vozovku. Tam auto narazilo do oplocení dálnice a převrátilo se na střechu. Zkouška na alkohol u řidiče měla negativní výsledek. Způsobená škoda na vozidle byla vyčíslena na milion korun. Zatímco bojovník vyvázl bez zranění, jeho manželka skončila v péči záchranářů a následně i v nemocnici.

Záchranným složkám které u nehody zasahovaly i dalším řidičům, kteří okamžitě poskytli pomoc, pak Kincl poděkoval na svém facebookovém profilu. Vyjádřil se také k okolnostem nehody a poslal, co přesně se stalo. „Sedíme vzhůru nohama a mačkám tlačítko SOS v Toyotě. Ptám se ženy jestli je dobrá a do toho už mluvím s operátorem. Přibíhají první lidé, kteří mi v tom telefonování dělají celkem hokej. Odpoutám sebe, pak ženu a podávám ji lidem venku. Je v šoku a jsem rád, že ji vezmou k sobě do auta, než přijede sanita. A já mohu řešit věci okolo auta,“ napsal Patrik Kincl.

„Kolečko IZS je parádně namazanej stroj. Člověk je zase o něco pyšnější na tu naši zem. Největší dík patří boys in blue, jak to všechno v klidu odladili a pomohli. Heslo z jejich kapot tady opravdu sedělo. Než přijdou nějaké spekulace. Nejel jsem jako ho*ado. Bylo mokro a bolavej po zápase, bez nálady to člověk ani valit nechce,“ dodal oblíbený bojovník s tím, že ssou důležitější věci, než sportovní úspěchy. Na svém facebookovém profilu má i fotografii manželky na nemocničním lůžku, kde se už paní usmívá. Nezbývá tedy doufat, že její zranění není vážné a že bude brzy opět v pořádku.

Hodnocení článku je 76 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Se svolením Patrik Kincl

Štítky Patrik Kincl, nehoda, MMA bojovník, nehoda na D5, Oktagon

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Oblíbený MMA bojovník Patrik Kincl havaroval na dálnici D5, když se s manželkou vracel po prohraném zápasu ze SRN  |  Doprava  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.