Počasí dnes15 °C, zítra15 °C
Pátek 18. října 2024  |  Svátek má Lukáš
Bez reklam

Nejprve na ulici totálně shořelo kapotované elektrické vozítko, o pár hodin později hasiči likvidovali požár mikrobusu

Hned dva požáry vozidel během jediného odpoledne a večera likvidovali ve čtvrtek hasiči na Plzeňsku. Nejprve na silnici vzplálo jednomístné kapotované elektrické vozítko, ze kterého ve finále zůstalo jen pár ohořelých trubek a dalších kovových částí. O pár hodin později vyjížděli hasiči k hořícímu mikrobusu.

„Odpolední požár elektrického kapotovaného vozítka ve Zruči u Plzně byl v plném rozsahu. Místní dobrovolná jednotka měla požár pod kontrolou v době našeho příjezdu. Vlivem požáru docházelo k výbuchům napájecích článků, což je v těchto případech standardní jev. Způsobená škoda je vyčíslena na 210 tisíc korun. Příčinou byla technická závada,“ informoval mluvčí hasičů Petr Poncar. Z vozítka zbyla po uhašení požáru jen kovová konstrukce.

Technická závada stála za také požárem mikrobusu v obci Písek, který začal hořet před půlnocí na severním Plzeňsku. „Požár lokalizovala dobrovolná jednotka z Města Touškov. Požár poškodil vozovku a došlo také k úniku oleje, který jsme zlikvidovali a následně jsme odtáhli mikrobus mimo komunikaci. Škoda je předběžně 141 tisíc korun,“ dodal k druhému zásahu mluvčí hasičů.

Ohodnoť článek

Foto Se svolením Hasičský záchranný sbor Plzeňského kraje

Štítky požár vozítka, elektrické vozítko, požár mikrobusu

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Nejprve na ulici totálně shořelo kapotované elektrické vozítko, o pár hodin později hasiči likvidovali požár mikrobusu  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.