Počasí dnes13 °C, zítra12 °C
Čtvrtek 12. září 2024  |  Svátek má Marie
Bez reklam

Policie pátrá po otci dvou malých dětí. Michal měl nejspíš bouračku, záchranáři ho ale na místě nenašli

Policisté, rodina i přátelé pátrají po třiačtyřicetiletém muži, kterého naposledy viděli obci Klikařov na jižním Plzeňsku, odkud odjel neznámo kam. Podle policie měl pravděpodobně nehodu u Vojkovic, záchranáři ho ale na místě nenašli. Přítelkyně uvedla, že Michal může trpět ztrátou paměti a špatně zvládá stresové situace.

„Dle poznatků byl jmenovaný 18. srpna na návštěvě u svého kamaráda v obci Klikařov, se kterým jel na oběd do Klatov a okolo 13:30 hodin se vrátili zpět. Pohřešovaný se následně sebral a beze slov odjel se svým vozidlem Opel Mokka se zahraniční registrační značkou. S ním měl pravděpodobně dne 18. srpna v 16:15 hodin dopravní nehodu u obce Vojovice,“ informovala policie na svém webu.

Po příjezdu záchranářů se však na místě nikdo nenacházel. Od té doby se muž nikomu neozval. U kamaráda navíc nechal všechny své osobní věci jako je mobil, doklady i peníze. „Může být ve stresu, mít psychické problémy, dle přítelkyně může trpět i ztrátou paměti, nemusí si pamatovat jak se jmenuje a kde bydlí,“ doplnila policie.

Prosby o pomoc se objevují i na sociálních sítích ve skupinách fanoušků motorek. „Prosím o pomoc při hledání tatínka dvou malých dětí. Je to jeden z nás, Michal Medveď. Naposledy se své manželce ozval z Klikařova, nyní už o něm nemá tři dny žádné zprávy. Na sobě měl šortky, fialovošedé tričko a žabky,“ píše se například ve facebookové skupině  Motorkáři na cestovních endurech.

Pokud máte o muži nějaké informace nebo víte, kde by se mohl nacházet, obraťte se na linku 158 nebo nejbližší policejní služebnu.

Hodnocení článku je 92 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Se svolením Policie ČR

Štítky pátrání, pátrání po pohřešované osobě, psychicky nemocný muž, zmizel od nehody

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policie pátrá po otci dvou malých dětí. Michal měl nejspíš bouračku, záchranáři ho ale na místě nenašli  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.