Počasí dnes23 °C, zítra23 °C
Pondělí 13. května 2024  |  Svátek má Servác
Bez reklam

Tragická nehoda u Nové Hospody. Muž v autě zemřel, pro ženu musel přiletět vrtulník

, aktualizováno 28. dubna 2024, 16:00

Lidský život vyhasl dnes krátce po poledni během dopravní nehody, která se stala na Plzeňsku na silnici II/20 před obcí Nová Hospoda. U čerpací stanice bourala dvě osobní auta, na místo letěl vrtulník.

Řidič ve Škodě Felicia jel po silnici I/20 ve směru od Karlových Varů na Plzeň. „Asi 500 metrů za odbočkou na obec Příšov vjel z dosud nezjištěných příčin do protisměru a čelně se střetl s protijedoucím vozidlem značky Škoda Octavia, které řídil devětašedesátiletý muž," popsala průběh nehody policejní mluvčí Michaela Raindlová. 

Tři cestující se zranili. „Záchranáři na místě ošetřili muže řidiče ročník 1955, který utrpěl středně těžká zranění, při vědomí byl transportován na akutní příjem Fn-Lochotín. Žena ročník 1957, která cestovala coby spolujezdkyně, utrpěla četná vážná zranění. Ta byla leteckou záchrannou službu transportována na Emergency Fn-Lochotín," informovala mluvčí krajské záchranné služby Mária Svobodová. 

Muž ve Felicii utrpěl těžká zranění a zdravotníci už mu nedokázali pomoci. Lékařka záchranné služby u něj konstatovala úmrtí na místě," dodala Svobodová. 

U řidiče z Octavie nebylo vzhledem ke zranění možné provést test na alkohol a byl nařízený odběr krve. „U zemřelého byla nařízena soudní pitva. Věc si převzali kriminalisté územního odboru Plzeň venkov," doplnila Raindlová. 

Hodnocení článku je 78 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Richard Rychlý

Štítky nehoda, tragická, zranění, úmrtí, II/20, Nová Hospoda

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Tragická nehoda u Nové Hospody. Muž v autě zemřel, pro ženu musel přiletět vrtulník  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.