Počasí dnes22 °C, zítra22 °C
Pondělí 20. května 2024  |  Svátek má Zbyšek
Bez reklam

Policisté pátrají do dvojici uprchlých vězňů. Na společném útěku jsou trestanci už od úterý

Po dvojici uprchlých vězňů pátrají policisté v Plzeňském kraji. Dva trestanci ve věku 38 a 41 let zmizeli už v úterý 7. května. Pohybovali se na nestřeženém pracovišti v Univerzitní ulici v Plzni. Policie o uprchlících informovala média ve čtvrtek 9. května. Namířeno mohou mít do místa jejich trvalého Bydliště. Jeden je z Karvinska a druhý z okresu Děčín.

„Oba hledaní muži měli na sobě v době odchodu z nestřeženého pracoviště šedo-černé vězeňské pracovní oblečení. Ve výkonu trestu odnětí svobody jsou za majetkovou trestnou činnost a maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání. V případě jakýchkoliv informací k hledaným osobám volejte na linku 158 nebo se obraťte na nejbližší policejní služebnu,“ informovala mluvčí policie Michaela Raindlová.

První z hledaných mužů pochází z Karvinska. Je hubené postavy vysoké 174 cm, má hnědé oči a krátké rovné vlasy černé barvy střižené takzvaně na ježka. Má tetování na pravé i levé ruce, na pravém rameni, na hrudníku přes prsa a vzadu na krku. Druhý uprchlík má trvalé bydliště na Děčínsku. Je střední postavy vysoké 183 cm. Má modré oči a hnědé vlasy. V současné době ale nosí sestřih dohola a bradku.

Hodnocení článku je 48 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie České republiky

Štítky dvojice vězňů uprchla, vězni na útěku, uprchlý vězeň, pátrání po vězni, utekl z nestřeženého pracoviště, vězeň utekl

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policisté pátrají do dvojici uprchlých vězňů. Na společném útěku jsou trestanci už od úterý  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.