Počasí dnes31 °C, zítra25 °C
Sobota 27. července 2024  |  Svátek má Věroslav
Bez reklam

Řidič BMW ujížděl před strážníky, vyletěl do protisměru a narazil do dalšího vozu. Má zákaz řízení

Kolem hlídky plzeňské městské policie prosvištěl řidič vozu značky BMW rychlostí 85 km/h. V Doudlevecké ulici je samozřejmě nejvyšší povolená rychlost padesát kilometrů v hodině. Při následující honičce řidič ujíždějícího vozu vyletěl do protisměru a narazil do jiného automobilu. Vzápětí se ukázalo, proč měl řidič tolik naspěch.

Incident se odehrál za bílého dne v odpoledních hodinách. Za řidičem, který jel ve městě vysokou nepovolenou rychlostí okamžitě vyrazila policejní hlídka. „Strážníci se za ním vydali a za pomocí výstražného i světelného zařízení signalizovali, aby zastavil. Ten jejich výzev ale zcela ignoroval, sešlápl plynový pedál a začal ujíždět. Na křižovatce ulic Samaritská x Zborovská nezvládl řízení, dostal smyk a přejel s autem do protisměru. Tam se střetl s jiným vozidlem a následně havaroval,“ informovala o zásahu mluvčí městské policie Jana Pužmanová.

Strážníci zastavili a jeden z nich okamžitě přispěchal účastníkům dopravní nehody na pomoc, přičemž zjišťoval, zda došlo k nějakému zranění. Druhý mezitím přivolal složky IZS a do příjezdu policistů zajistil místo havárie. „Důvod, proč čtyřiadvacetiletý muž s vozem BMW ujížděl, se brzy ukázal. Do listopadu roku 2025 má tento muž vysloven zákaz řízení všech motorových vozidel,“ dodala mluvčí Pužmanová.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Městská policie Plzeň

Štítky ujížděl před strážníky, řidič havaroval, zákaz řízení, řidič s BMW

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Řidič BMW ujížděl před strážníky, vyletěl do protisměru a narazil do dalšího vozu. Má zákaz řízení  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.