Počasí dnes25 °C, zítra24 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Řidič osobního auta nepřežil čelní střet s dodávkou na novém obchvatu města

K tragické dopravní nehodě došlo v noci ze soboty na neděli na letos nově otevřeném obchvatu Plzně. Pětačtyřicetiletý muž za volantem osobního vozu se u sjezdu na Křimice čelně střetl s protijedoucí dodávkou. Řidiče osobáku museli ze zdemolovaného vraku vyprostit, záchranáři ho začali okamžitě resuscitovat. Muž však při převozu do nemocnice svým zraněním podlehl. Zranění utrpěla i dvoučlenná posádka dodávky.

„Řidič narozený v roce 1978 jel s osobním vozidlem Škoda Octavia. U sjezdu na Křimice z dosud nezjištěných příčin přejel do protisměru, kde se čelně střetl s protijedoucím vozidlem Renault Trafic. Ve vozidle Renault cestoval řidič se spolujezdkyní,“ popsala okolnosti nehody policejní mluvčí Eva Červenková.

Muž v osobním autě utrpěl velmi vážná zranění, kterým nakonec podlehl. „Cestující z vozidla Renault byli převezeni k lékařskému ošetření a u řidiče byla dechová zkouška negativní. U zemřelého byla nařízena soudní pitva. Přesnou příčinou a veškerými okolnostmi dopravní nehody se zabývají kriminalisté z Městského ředitelství policie Plzeň,“ uzavřela Červenková.

Totální dopravní kolaps zažil druhý den po svém otevření nový Západní okruh Plzně. Stalo se přesně to, čeho se mnozí obávali. Na úzké estakádě vedoucí na sloupech havarovaly v úterý ráno dva osobní automobily. Jeden z nich se převrátil na...

 

Čtete také:

Foto Richard Beneš

Štítky tragická nehoda, smrtelná nehoda, čelní střet, nehoda na okruhu, západní okruh, obchvat

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Řidič osobního auta nepřežil čelní střet s dodávkou na novém obchvatu města  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.