Počasí dnes25 °C, zítra28 °C
Čtvrtek 27. června 2024  |  Svátek má Ladislav
Bez reklam

Vlak musel zastavit kvůli muži, který se zvenčí vezl na vagonu. Jízdou na spřáhle riskoval život

Policisté pátrají po zatím neznámém muži, který zdržel vlak na trati mezi Nezvěsticemi a Zdemyslicemi na Plzeňsku. Dotyčný velmi riskoval, když usedl na spřáhlo vagonu a zvenčí se tak svezl část cesty. Jakmile se o něm strojvedoucí dozvěděl, okamžitě zastavil. Muž pak slezl a pokračoval pěšky po kolejích před soupravou, která tak nemohla pokračovat dál v jízdě.

„Policisté se zabývají případem výtržnictví, ke kterému došlo v úterý 11. června 2024 v půl deváté večer na železniční trati mezi obcemi Nezvěstice a Zdemyslice na Plzeňsku. Podle dosud zjištěných skutečností nasedl dosud neznámý pachatel ve vlakové stanici na spřáhlo posledního vagonu vlakové soupravy a na této se vezl,“ popisuje policejní mluvčí Michaela Raindlová.

Po nějaké době si ho všiml strojvedoucí a okamžitě zastavil vlak. „Osoba následně ze spřáhla slezla a pokračovala pěšky po kolejích před vlakovou soupravou, čímž znemožnila vlaku pokračovat v jízdě. Dle prvotních informací z místa se mělo jednat o muže, který poté z kolejiště odešel neznámo kam,“ doplnila mluvčí.

Policisté se případem zabývají pro podezření ze spáchání přečinu výtržnictví a po dosud neznámém muži pátrají. Zároveň žádají veřejnost o spolupráci. Pokud máte k případu jakoukoliv informaci, dostavte se osobně na nejbližší policejní oddělení nebo se obraťte na bezplatnou linku 158.

Hodnocení článku je 20 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Pixabay.com

Štítky vezl se na vlaku, jel na vlaku, spřáhlo, riskoval život, výtržnictví, zdržel vlak

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Johny Mlieko

nechapu jak se tam mohl držet ? ale kdyby byl drochu chytrej tak si sklopy ten kovovy přechod co se použiva mezi vozy a mohl si na něj klidně sednout . jinak jizda zdarma :)

Pátek, 14. června 2024, 19:17Odpovědět

Vlak musel zastavit kvůli muži, který se zvenčí vezl na vagonu. Jízdou na spřáhle riskoval život  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.