Počasí dnes27 °C, zítra23 °C
Úterý 30. dubna 2024  |  Svátek má Blahoslav
Bez reklam

Pro letošní rok končí práce na opravě hlavní trasy silnice I/19 v Nezvěsticích, provoz se vrací do normálu

Do normálu se vrací provoz na hlavní trase silnice I/19 v Nezvěsticích na jižním Plzeňsku, kde od jara po zimní přestávce pokračovaly v centrální části obce práce na opravě vozovky. Jednalo se o úsek od mostu přes řeku Úslavu až po železniční podjezd. Další práce budou na silnici v Nezvěsticích pokračovat v roce 2024.

Během této stavební sezóny došlo například k dokončení přeložky kanalizace, úpravám chodníků a veřejného osvětlení po celé délce úseku a k následné pokládce nového povrchu komunikace. „Při provádění výše zmíněných prací byl provoz stavbou povětšinou veden kyvadlově jedním jízdním pruhem. Nyní už je silnice na průtahu Nezvěstic průjezdná bez výraznějších omezení. Práce nyní budou probíhat v podstatě pouze v okolí hlavního tahu,“ informoval Adam Koloušek z týmu komunikace Ředitelství silnici a dálnic ŘSD.

Během zimního období bude pokračovat stavba parkoviště v centru obce a začít by měly i práce na úpravě splaškové kanalizace, které budou pokračovat i v následujícím roce. V roce 2024 bude akce I/19 Nezvěstice dokončena výstavbou nové okružní křižovatky na vjezdu do Nezvěstic ve směru od Plzně a opravou vozovky až k železničnímu přejezdu. Celkem jde o stavební akci za cenu 89,6 milionů korun bez DPH.

Ohodnoť článek

Foto Ředitelství silnic a dálnic ŘSD

Štítky oprava silnice, silnice v Nezvěsticích, ŘSD, silnice I/19

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Pro letošní rok končí práce na opravě hlavní trasy silnice I/19 v Nezvěsticích, provoz se vrací do normálu  |  Doprava  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.