Počasí dnes23 °C, zítra23 °C
Středa 1. května 2024  |  Svátek má Svátek práce
Bez reklam

Neznámý bordelář vyházel na cestu desítky pytlů s pilinami, policie prověřila cirkusy i chovné stanice

Opravdu nechutný pohled se naskytl obyvatelům Domažlic, kteří si vyrazili na procházku po cestě za železničním viaduktem, kde se povalovala hromada odhozených igelitových pytlů. Při bližším pohledu bylo patrné, že jsou plné hoblin a výkalů. Černou skládkou se již zabývá městská policie, která prověřila už několik tipů. Pátrání ale zatím nepřineslo žádný výsledek. Strážníci proto doufají, že se jim ozve všímavý svědek a pomůže jim s dopadením pachatele.

Fotografie hromady pytlů na cestě v Domažlicích začaly kolovat nejprve na sociálních sítích. Případem se také okamžitě začala zabývat městská policie. Strážníci již hovořili s majiteli poblíž stojících chat, ale bohužel se nedozvěděli nic, co by je zavedlo k pachateli.

„Vypadá to jako podestýlka a jsou v tom výkaly. Nebyl tu teď někdy cirkus?“ ptá se jedna z uživatelek na sociálních sítích a stejnou otázku si kladla také policie. „Strážníci se ve spolupráci s Policií ČR zabývali i možností, že pytle s pilinami pochází například z cirkusu nebo chovné stanice psů, ale ani toto šetření nepřineslo požadovaný výsledek,“ uvedli domažličtí strážníci.

„Opravdu mě mrzí, že si někdo dá takovou práci a vše zabalí do pytlů a místo, aby u nás zaplatil zhruba 500 až 1000 korun ve sběrném dvoře, tak to raději odveze do lesa a nás všechny jako město to bude stát 10 000 korun za likvidaci, naložení, vyložení, hrabání a úklid," neskrýval své rozhořčení místostarosta města Viktor Krutina (Piráti).

Na základě výpovědí od svědků se nicméně policisté dozvěděli že k založení černé skládky došlo 27. července v době od 17:00 do 8:50 následujících dne. „Městská policie vyzývá širokou veřejnost, které není lhostejný život v jejím okolí, aby se v případě jakýchkoliv informací vedoucích k dopadení pachatele obrátila přímo na služebnu Městské policie Domažlice, na telefonní číslo 379 719 195, popř. mobil 727 808 374 nebo na bezplatnou linku 156. Děkujeme,“ dodali policisté.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Městská policie Domažlice

Štítky černá skládka, odhozené odpadky, pytle s hoblinami, městská policie, domažlice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Klokan Skokan

Tak mohou policajti kouknout i do parlamentu nebo do vlády. Komu bude dunět hlava, ten je podezřelý.

Středa, 9. srpna 2023, 12:06Odpovědět

Neznámý bordelář vyházel na cestu desítky pytlů s pilinami, policie prověřila cirkusy i chovné stanice  |  Domažlicko  |  Z kraje  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.