Počasí dnes14 °C, zítra19 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Indiáni jsou venku ze hry, potřetí za sebou podlehli Olomouci

Ani ve třetím vzájemném utkání v předkole play off nedokázala Plzeň uspět a s postupem do čtvrtfinále se definitivně loučí. Při posledním střetu podlehli Hanákům 2:1.

O tom, kdo má v této vyřazovací sérii převahu bylo jasno už v 7. minutě zápasu, kdy poslal domácí Olomouc do vedení Petr Strapáč. Hosté také předvedli pár šancí, nadějně vypadala střela Matyáše Kantnera, ta se ale odrazila od tyčky.

S nástupem do druhého dějství chtěla Plzeň ukázat, že se ještě jen tak nevzdává. Na 1:1 snížil Petr Straka, a to dokonce při vlastním oslabení. Domácí však chtěli využít výhodu matchballu a o tři minuty později bylo už dorovnáno. Tentokrát se zaradoval Jakub Navrátil, který prudkou střelou nedal Dominiku Frodlovi žádnou šanci. Do kabin před závěrečnou třetinou odcházel plzeňský celek s gólovým mankem.

Závěr zápasu byl neméně napínavý, Plzeň se pokusila zvrátit osud a odvolala brankáře. Domácí ale dokázali útoky vždy odrazit. Po vyhození dokonce doputoval puk až do plzeňské sítě, kvůli ofsajdu ale branka neplatila. Poslední šanci pro indiány připravil Matěj Stříteský, který v poslední vteřině vypálil, domácí gólman zvládl střelu vyrazit. Naděje na postup se definitivně rozplynuly.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto HC Olomouc / Alena Zapletalová

Štítky hokej, HC Škoda Plzeň, extraliga, předkolo, Olomouc, HC Olomouc, Petr Strapáč, Petr Straka, Jakub Navrátil, Dominik Frodl, Matěj Stříteský

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Indiáni jsou venku ze hry, potřetí za sebou podlehli Olomouci  |  Hokej  |  Sport  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.