Počasí dnes21 °C, zítra20 °C
Sobota 11. května 2024  |  Svátek má Svatava
Bez reklam

Ani v posledním zápase roku si viktoriáni nenapravili reputaci, podlehli Slavii 0:1

Ani dnes to viktoriánům nevyšlo. Po překvapivém debaklu se Slováckem prohráli ve šlágru kola na domácím trávníku se Slávií 0:1. Lídr FORTUNA:LIGY nezaváhal na stadionu ve Štruncových sadech. Jediným gólem zápasu rozhodl Nicolae Stanciu. Předčasné Vánoce na Viktorce se tak výsledkově nepovedly.

První velkou šanci duelu zaznamenali hosté. Přízemní centr Lukáše Masopusta napříč pokutovým územím našel Jana Kuchtu, ten však přestřelil branku Jindřicha Staňka, který si proti sešívaným odbyl domácí debut v dresu Viktorky. Zanedlouho měli obrovskou příležitost také Západočeši, na hlavičku Aleše Čermáka se ale brilantně vyškrábl Ondřej Kolář.

Další akce Slavie už dopadla gólově, Kuchta odcentroval na Stanciua a rumunský záložník z voleje uklidil míč k tyči. Po půl hodině hry mohlo být vyrovnáno, jenže standardky Aleše Čermáka netrefili hlavou do správného prostoru Luděk Pernica ani Zdeněk Ondrášek. Ještě před poločasem vytáhl skvěle Staněk střelu Stanciua, a tak se šlo do kabin za stavu 0:1.

Zkraje druhé půle předvedl Jakub Brabec kvalitní centr levačkou, jenže Ondřej Mihálik hlavičkoval nad branku Koláře. Na druhé straně pak opět aktivní Stanciu zkoušel své štěstí zpoza vápna, avšak minul. Hráč s číslem 7 se později zjevil v roli asistenta, kdy vysunul do stoprocentní šance Abdallaha Simu, ten však přestřelil. Stejně jako na druhé straně v tutovce Mihálik.

A protože se neujaly ani střely Pavla Buchy a Lukáše Masopusta, tak viktoriáni v posledním zápase roku 2020 podlehli lídrovi tabulky na svém hřišti 0:1.

Ohodnoť článek

Tisková zpráva | Foto FC Viktoria Plzeň

Štítky FC Viktoria Plzeň, fotbal, zápas se Slavií, viktoriáni, SK Slavia Praha, Nicolae Stanciu, FK Viktoria Žižkov, 1. česká fotbalová liga, 1. FC Slovácko, Vánoce, Lukáš Masopust, Jan Kuchta, Jindřich Staněk, Aleš Čermák

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Ani v posledním zápase roku si viktoriáni nenapravili reputaci, podlehli Slavii 0:1  |  Fotbal  |  Sport  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.