Počasí dnes22 °C, zítra20 °C
Úterý 21. května 2024  |  Svátek má Monika
Bez reklam

Řidič BMW s 1,89 promile nezvládl nájezd na dálnici D5. Jízdu potupně zakončil napíchnutý na svodidla

Opilý řidič vozu značky BMW nezvládl nájezd na dálnici D5 u Ejpovic na Plzeňsku a potupně zůstal se svým vozem doslova napíchnutý na svodidla. Policisté teď pátrají po svědcích nehody, kteří pomáhali zraněného řidiče z vozidla vyprostit.

„Hledáme osoby, které pomáhaly s vyproštěním řidiče při dopravní nehodě, ke které došlo dne 20. dubna 2024 v 19:37 hodin na nájezdu na dálnici D5 u Ejpovic ve směru na Prahu. Při této dopravní nehodě řidič s vozidlem BMW z dosud nezjištěných příčin nezvládl průjezd nájezdu na dálnici a s vozidlem narazil do svodidel. Policisté žádají i případné další svědky dopravní nehody, aby se ozvali na tísňovou linku 158 nebo na tel. 974 335 501,“ informovala mluvčí policie Eva Červenková.

„Osmačtyřicetiletý řidič chtěl s vozidlem BMW najet u Ejpovic na dálnici D5 ve směru na Prahu, nicméně tento manévr nezvládl a s vozidlem narazil do svodidel nájezdu. Dechová zkouška byla u řidiče pozitivní s výsledkem 1,89 promile alkoholu v dechu. Policisté z dálničního oddělení Svojkovice ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky,“ uvedl mluvčí policie Ondřej Hodan. „Muž i přes závažný mechanizmus nehody utrpěl lehčí zranění, se kterými byl transportován na akutní příjem do fakultní nemocnice," doplnila Mária Svobodová z krajské záchranky.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie České republiky

Štítky nehoda na D5, pátrání po svědcích, hledají svědky, vyprošťování řidiče, opilý řidič

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Řidič BMW s 1,89 promile nezvládl nájezd na dálnici D5. Jízdu potupně zakončil napíchnutý na svodidla  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.