Počasí dnes14 °C, zítra19 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Střet dvou osobáků na přivaděči u Plzně si vyžádal šest zraněných osob včetně čtyř dětí

K vážné dopravní nehodě došlo dnes dopoledne na přivaděči ve směru od Dobřan na Plzeň. Při předjíždění do sebe narazila dvě osobní auta, přičemž jedno z nich náraz odhodil mimo vozovku, kde se vůz přetočil na střechu. V tomto autě cestoval muž se čtyřmi dětmi, všichni skončili v nemocnici.

„Na silnici č. I/24 došlo ke střetu dvou vozidel, která jela ve směru jízdy od obce Dobřany k obci Plzeň. Do vozidla Ford jedoucí v levém jízdním pruhu narazilo vozidlo Mazda, které se zařazovalo z pravého jízdního pruhu,“ uvedla k nehodě policejní mluvčí Iva Vršecká. Podle serveru Krimi Plzeň se Mazda dostala mimo silnici, prorazila plot a převrátila se v poli.

„Záchranáři z místa transportovali celkem šest osob. Dva muži utrpěli lehčí zranění. Chlapce a tři děvčata jsme převezli se středně těžkými zraněními do Fakultní nemocnice v Plzni na Lochotíně,“ doplnila mluvčí krajské záchranky Mária Svobodová. Alkohol u řidičů vyloučily provedené dechové zkoušky. Okolnostmi nehody se nadále zabývají dopravní policisté.

Ohodnoť článek

Foto Richard Beneš

Štítky střet dvou osobních vozů, vážná nehoda, nehoda na přivaděči, předjíždění, zraněné děti

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Střet dvou osobáků na přivaděči u Plzně si vyžádal šest zraněných osob včetně čtyř dětí  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.