Počasí dnes23 °C, zítra16 °C
Čtvrtek 2. května 2024  |  Svátek má Zikmund
Bez reklam

Funkční pistoli vylovily děti při hře z hasičské nádrže. Použily k tomu magnet na šňůře

Naprosto nečekaný nález učinily děti, které se pomocí silného magnetu na šňůře bavily lovením kovových předmětů ze dva vodní nádrže u Nýřan na severním Plzeňsku. Z vody totiž na magnetu vytáhly funkční pistoli.

„Na obvodní oddělení v Nýřanech se dostavil místostarosta menší obce na Nýřansku, který policistům předal nález zbraně. Zbraň mu na úřad přinesly děti, které ji vylovily z místní hasičské nádrže. Jejich úlovek byl opravdu veliký. Dle všeho by se mělo jednat o plynovou zbraň, která v dané chvíli nepředstavovala žádné riziko při běžné manipulaci. Musíme děti pochválit, neboť se při nálezu zbraně zachovaly správně a předaly ji dospělé osobě,“ konstatovala mluvčí policie Eva Červenková.

Hodnocení článku je 66 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie České republiky

Štítky děti našly pistoli, lovení magnetem, plynová pistole, pistole v nádrži

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Radim Liga

Přibližný odhad celkového počtu vyrobených palných zbraní se pohybuje v řádech miliard. Někteří odhadují, že by mohlo jít o více než 10 miliard vyrobených kusů od vynálezu palné zbraně až do současnosti. Ne, opravdu to není nečekaný nález. To je jako byste potkali člověka na ulici.

Sobota, 20. dubna 2024, 14:45Odpovědět

Josef Brožek

Je to pistole na CO2, APP 661, výkon kolem 5J, s tou asi nikdo nevraždil. Tak buďte v klidu, odvolejte manévry a článek upravte tak, aby jsme všichni pochopili, jak hloupé jsou dnešní děti, že si nálet vzduchovky nenenachali pro sebe. Pokud polici neví, co to je a hledá majitele v domnění, že je to jistě najaký zločinec, tak jste blázni všichni a měli byste do tý nádrže naskákat jeden po druhém.

Pátek, 19. dubna 2024, 13:20Odpovědět

Petr Tureček

Brožek boduje

Pátek, 19. dubna 2024, 14:54Odpovědět

alfi1101

No oni sem vyhodili výzvu, aby jim veřejnost poradila, jestli je to pistole nebo kombajn, ale pak to smazali. Dobře, že jste jim to pomohl vyřešit. Jste třída. ????????????

Pátek, 19. dubna 2024, 14:43Odpovědět

Funkční pistoli vylovily děti při hře z hasičské nádrže. Použily k tomu magnet na šňůře  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.