Počasí dnes14 °C, zítra19 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Na post místopředsedy TOP 09 zvolili účastníci sněmu náměstka plzeňského primátora Michala Vozobule

V celorepublikovém vedení TOP 09 má na příští dva roky silné zastoupení také krajská organizace TOP 09 z Plzeňského kraje. Delegáti sněmu zvolili členem sedmičlenného předsednictva náměstka primátora Plzně Michala Vozobule. Členkou výkonného výboru se stala Ilona Jehličková, místostarostka plzeňské městské části Lochotín.

„TOP 09 stejně jako celou novou vládu čeká mnoho výzev a napravování škod. Jsem rád, že jsem dostal důvěru se na tomto procesu ve vedení naší strany podílet,“ říká nově zvolený člen předsednictva TOP 09 Michal Vozobule.

Jednou z nově zvolených patnácti členů výkonného výboru TOP 09 je místostarostka Městského obvodu Plzeň 1 Ilona Jehličková. „Nabízím svoje zkušenosti z komunální politiky z oblasti sociálních věcí a školství. Jsem připravena na práci a těším se na spolupráci s ostatními členy výkonného výboru,“ říká.

Strana si na sobotním sněmu zvolila také celostátní revizní komisi, kterou povede zástupce Plzeňského kraje a dlouholetý předseda krajské revizní komise Stanislav Motyčka z Manětína. Kromě zástupců plzeňského regionu zvolených na celostátním sněmu bude mít kraj ve výkonném výboru ještě zastoupení prostřednictvím dvou poslanců, Marka Ženíška a Miloše Nového.

„Jsem velmi rád, že naše organizace bude mít v celostátním vedení strany příští dva roky důstojné zastoupení prostřednictvím hned čtyř našich členů. Všichni jsou skvělými odborníky ve svých oborech a dlouhodobě odvádějí práci, která je za nimi vidět. Marek Ženíšek jako expert na zahraniční politiku, Miloš Nový jako garant ekonomických témat, Michal Vozobule se svými zkušenostmi s dopravou a péčí o životní prostředí a Ilona Jehličková jako odbornice na sociální politiku. Těší mě, že nyní budou moci svými zkušenostmi pomoci TOP 09 vyvést naši zemi z krize,“ říká předseda TOP 09 v Plzeňském kraji Petr Suchý.

Ohodnoť článek

Foto TOP 09

Štítky TOP 09, Michal Vozobule, náměstek primátora, Plzeň, místopředseda TOP 09, Ilona Jehličková, Plzeňský kraj, Lochotín, Marek Ženíšek, Miloš Nový, Petr Suchý, Plzeň 1, Manětín

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na post místopředsedy TOP 09 zvolili účastníci sněmu náměstka plzeňského primátora Michala Vozobule  |  Politika  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.