Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Hudebně-švestkový festival Trnkobraní se vrací a oznamuje kompletní line-up s kapelami Chinaski, Rybičky 48, Tři sestry a dalšími interprety

PR článek

Kompletní line-up letošního 53. ročníku oznamuje hudebně-švestkový festival Vizovické Trnkobraní, který se koná v pátek a sobotu 19. a 20. srpna v areálu likérky Rudolf Jelínek ve Vizovicích nedaleko Zlína. Návštěvníci této největší hudební události letní festivalové sezóny ve Zlínském kraji se mohou těšit na špičky české i slovenské hudební scény, jako jsou kapely Chinaski, Rybičky 48, Tři sestry, Harlej, No Name či Mirai nebo zpěváky Tomáše Kluse, Katarínu Knechtovou a další interprety a kapely. Chybět nebude tradiční soutěž v pojídání švestkových knedlíků.

Line-up letošního Trnkobraní:

Pátek 19. 8.                            
17:00   No Name                    
18:00   Doktor PP                   
19:00   B.S.P.             
20:00   Visací zámek               
21:00   Tři sestry                     
22:15   Mňága a Žďorp            
23:15   Rybičky 48                  
0:15     Křídla              
1:00     Argema

Sobota 20. 8.                          
12:00   Katarína Knechtová                 
13:00   Street 69                     
13:20   Soutěž v pojídání švestkových knedlíků            
14:30   Gazdina Roba             
15:00   Tomáš Klus                 
16:00   Annabelle                    
17:00   Desmod                      
18:00   Debbi  
19:00   Chinaski                      
20:15   Fleret              
21:15   Mirai               
22:15   Alkehol            
23:15   Harlej              
0:15     Kosovci

Fanoušci na Trnkobraní dále uvidí koncerty rockových kapel a uskupení, jako je Argema, Alkehol či B.S.P., ale také například skupin Visací zámek či Mňága a Žďorp. Program nabídne i tradiční hvězdy, jako jsou Fleret a Kosovci.

Součástí festivalu bude i oblíbená soutěž v pojídání švestkových neboli trnkových knedlíků otevřená široké veřejnosti, která díky své krajové originalitě pravidelně vzbuzuje zájem zahraničních médií. Ta letos proběhne v sobotu od 13:20 hodin. Do pojídání švestkových knedlíků se opět zapojí i vystupující kapely, které mají vlastní soutěž probíhající po celou dobu festivalu.

„Těšíme se, že letos návštěvníkům opět naservírujeme to nejlepší z české i slovenské hudební scény, ale také z toho, co mikroregion Vizovicko nabízí – místní švestkové speciality a v neposlední řadě také proslulý mok z největší ovocné palírny na světě. Legendární Trnkobraní je zpět v plné síle,“ říká organizátor festivalu Michal Šesták. Ve festivalovém areálu tak bude možné ochutnat ovocné knedlíky vyráběné z různých druhů ovoce, ze kterých likérka Rudolf Jelínek vyrábí své destiláty, nebo navštívit v rámci speciálních exkurzí palírnu či muzeum slivovice.

V pátek se areál festivalu otevře v 15 hodin a návštěvníci si budou moci dále poslechnout koncerty kapel Křídla, či Doktor PP. V sobotu bude areál otevřen od 10 hodin a vystoupí také kapela Desmod, zpěvačka Debbi, Annabelle a Street 69.

Trnkobraní pro návštěvníky chystá i letos vysoký komfort, v prostoru před festivalovým areálem bude k dispozici nově i úschovna zavazadel. Ubytovat se bude možné opět v placeném VIP kempu, bezpečném, oploceném, hlídaném a osvětleném prostoru s nonstop recepcí a úschovnou, možností dobití telefonů, sprchami s teplou vodou, umývárnami a sociálním zařízením s pravidelným úklidovým servisem, nebo ve stanovém městečku zdarma.

Vstupenky na Trnkobraní můžete zakoupit na webových stránkách. Na místě bude permanentka stát 1500 korun, s VIP kempem 2100 korun, páteční vstup 800 korun, sobotní 900 korun a VIP kemp na dva dny 700 korun. Připraveny jsou slevy pro děti různých věkových kategorií, seniory a ZTP/P. Více na www.trnkobrani.cz

Ohodnoť článek

Štítky festival, trnkobraní, hudba, kultura, vystoupení, hudební skupina, Tři sestry, Chinaski, Rybičky 48, knedlík, soutěž, Katarína Knechtová, Tomáš Klus, Rudolf Jelínek, No Name, Harlej

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hudebně-švestkový festival Trnkobraní se vrací a oznamuje kompletní line-up  s kapelami Chinaski, Rybičky 48, Tři sestry a dalšími interprety  |  Kultura  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.