Počasí dnes14 °C, zítra19 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Do příkopu vyteklo z převrácené cisterny obrovské množství tekutého asfaltu, příroda dostane zabrat

Pořádným zásahem do životního prostředí se stala pondělní nehoda nákladního vozidla s cisternou, která převážela tekutý asfalt. Přívěs s cisternou se dopoledne převrátil do příkopu a obrovské množství asfaltové emulze vyteklo ven. Způsobená škoda zatím nebyla vyčíslena.  

„Hasiči na místě zamezili dalšímu rozlévání asfaltu tím, že se zahradil příkop. O mimořádné události byl informován odbor životního prostředí. Převrácený cisternový přívěs se vezl na podvalu za nákladním autem a v zatáčce se převrátil,“ uvedl mluvčí hasičů Michal Holeček. Na místě zasahoval jeřáb hasičů, který v odpoledne vyprošťoval převrácenou cisternu.

„V 10.50 hodin řídil šestačtyřicetiletý muž z obce na Tachovsku nákladní vozidlo značky Volvo s cisternou, kde převážel tekutý asfalt, došlo k převrácení cisterny do silničního příkopu a k vytečení asfaltu do příkopu. Policisté na místě řídili dopravu kyvadlově. U řidiče byla provedena dechová zkouška s negativním výsledkem,“ uvedla policejní mluvčí Dana Ladmanová.

Hodnocení článku je 36 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto HZSPK

Štítky nehoda cisterny, vytekl asfalt, asfalt v příkopu, převrácená cisterna s asfaltem, nákladní automobil, Volvo Cars, okres Tachov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Do příkopu vyteklo z převrácené cisterny obrovské množství tekutého asfaltu, příroda dostane zabrat  |  Doprava  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.