Počasí dnes14 °C, zítra19 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Řidič černého Audi A4 naboural na přejezdu do projíždějícího vlaku, po střetu ale s poškozeným vozem zmizel

, aktualizováno 21. června 2022, 11:35

Po neznámém řidiči černého Audi A4 pátrají policisté v souvislosti z nehodou na železničním přejezdu v Tlučné na Plzeňsku. Motorista vjel se svým automobilem na přejezd, kde se střetl s projíždějícím vlakem. Okamžitě po srážce ale řidič s nabouraným vozidlem odjel! Vůbec se nezajímal o následky nehody, kterou způsobil.

Incident na přejezdu v Tlučné se stal v pondělí ráno v 5:25 hodin. „Motorista s vozem značky Audi A4 černé barvy jel ve směru od obce Líně na Tlučnou a nerespektoval zapnuté světelné i zvukové výstražné zařízení u železničního přejezdu. Vjel přední částí vozidla na železniční trať, kde zastavil, ale v tu dobu již přijížděl osobní vlak ve směru od Plzně. Došlo ke střetu levé přední části osobního vozidla s pravou přední částí vlaku,“ popsala nehodu mluvčí policie Eva Červenková.

Řidič vozidla ihned po střetu z místa dopravní nehody vycouval zpět směrem na Líně, aniž by se zajímal o následky nehody, kterou způsobil a věc samozřejmě neoznámil na policii. „Osobní vozidlo má utržený přední nárazník a poškozenou levou přední motorovou část vozu. Ve vlaku cestovalo asi 20 cestujících, kteří vyvázli bez zranění. Provedená dechová zkouška u strojvedoucího vlaku vyloučila požití alkoholu. Při dopravní nehodě vznikla na vlaku škoda ve výši 180 tisíc korun,“ řekla policejní mluvčí.

Řidič automobilu je teď podezřelý ze spáchání trestného činu obecné ohrožení z nedbalosti. Svědci výše popsané události, kteří by mohli poskytnout informace k uvedené dopravní nehodě, se mohou přihlásit osobně na polici, nebo na e-mail: px.evidence@pcr.cz. Informace mohou rovněž sdělit na tísňovou linku 158.

Hodnocení článku je 44 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky nehoda, železniční přejezd, střet osobáku s vlakem, evakuace cestujících, nechráněný přejezd, řidič Audi, ujel od nehody, Audi A4, havárie, Tlučná, Plzeňský kraj, dopravní nehoda, Plzeň

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Řidič černého Audi A4 naboural na přejezdu do projíždějícího vlaku, po střetu ale s poškozeným vozem zmizel  |  Doprava  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.