Počasí dnes19 °C, zítra23 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Německého motorkáře smetla u hranic řidička mercedesu přijíždějící na hlavní silnici

Vrtulník letecké záchranné služby transportoval do nemocnice v německém Straubingu těžce zraněného německého motorkáře. Na křižovatce nedaleko obce Babylon na Domažlicku ho ve čtvrtek odpoledne doslova smetla řidička osobního vozu značky Mercedes.

Nehoda se stala u čerpacích stanic na křižovatce silnice I/26, vedoucí od obce Babylon k hraničnímu přechodu Folmava. „Třiatřicetiletá řidička jela se svým vozem od čerpací stanice Benzina ke křižovatce. Chtěla přes křižovatku pokračovat v jízdě rovně na místní komunikaci vedoucí k čerpací stanici Mol. Přitom nedala přednost řidiči motocyklu BMW, který jel po hlavní silnici od hraničního přechodu Folmava,“ informovala mluvčí policie Dagmar Brožová.

Po střetu s vozidlem se motocykl po silnici smýkal ještě několik metrů a následně zůstal ležet na pravém boku ve směru jízdy na obec Babylon v levém jízdním pruhu. Vážně zraněného řidiče po ošetření na místě letecky transportovali záchranáři do německé nemocnice. Dechové zkoušky na alkohol provedené na místě u obou řidičů měly negativní výsledky. Při dopravní nehodě vznikla na vozidle Mercedes škoda 20 tisíc korun, na motocyklu BMW 40 tisíc korun.

Hodnocení článku je 66 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky nehoda, nehoda motocyklu, těžké zranění, zraněný motorkář, letecká záchranná služba, Mercedes-Benz, Babylón, motocykl, čerpací stanice, BMW, Straubing, okres Domažlice, Benzina

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Petr Ševčík

Chudák motocyklista nevěděl, že mercedesy, porsche, jaguáry a jim podobné mají absolutní přednost. Když mám auto za pár melounů, nebudu přece dávat přednost kdekomu na hlavní silnici.

Pátek, 4. června 2021, 16:17Odpovědět

Německého motorkáře smetla u hranic řidička mercedesu přijíždějící na hlavní silnici  |  Doprava  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.