Počasí dnes14 °C, zítra19 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Od nehody tří osobáků odvezli záchranáři do nemocnic tři zraněné řidiče

Tři osobní automobily se dnes ráno srazily na Domažlicku mezi Jeníkovicemi a Horšovským Týnem u odbočky na Lazce. Při nehodě se zranili tři lidé, záchranáři je pozemní cestou rozvezli do nemocnic. Nehodu způsobila řidička, která v zatáčce vyjela částečně do protisměru.

„Všechny tři zraněné jsme vyprostili z havarovaných vozidel bez použití hydraulických nástrojů. Komunikace je v místě nehody neprůjezdná,“ informoval mluvčí hasičů Petr Poncar. „Do plzeňské fakultní nemocnice jsme s lehčím zraněním transportovali čtyřicetiletého muže. Do Stodské nemocnice jsme převezli třiadvacetiletou ženu a dvaatřicetiletého muže. Oba utrpěli rovněž lehčí zranění,“ uvedli záchranáři.  

„Nehoda se stala v 7:10, kdy jela řidička vozu Ford Fiesta od Domažlic na Horšovský Týn. V zatáčce za odbočkou na Lazce přejela částečně do protisměru, kde narazila do protijedoucí bílé Škody Octavie, kterou řídil čtyřicetiletý muž. Po střetu s ním se Ford roztočil a narazil ještě do tmavé Škody Octavie, která jela za ním,“ popsala průběh nehody mluvčí policie Dagmar Brožová. Všichni řidiči měli negativní dechovou zkoušku. Škoda celková na vozidlech byla vyčíslena na 140 tisíc korun.  

Ohodnoť článek

Foto HZSPK

Štítky nehoda, nehoda tří vozidel, zásah hasičů, zraněný řič, záchranná služba, havárie, Lazce, okres Domažlice, Fakultní nemocnice Plzeň, Stodská nemocnice, a.s., Škoda Octavia, Ford Motor Company, Ford Fiesta, Domažlice, Horšovský Týn

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Od nehody tří osobáků odvezli záchranáři do nemocnic tři zraněné řidiče  |  Doprava  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.