Počasí dnes14 °C, zítra19 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Provoz na silnici I/20 u Plzně ochromila vážná nehoda motorky a automobilu

, aktualizováno 20. února 2021, 19:30

Všechny složky IZS zasahovaly dnes večer před obcí Chotíkov. Ve směru od Plzně se tam srazily tři osobní automobily a jedna motorka. První informace z místa uváděly, že šlo o nehodu jednoho automobilu a motorky. Motorkář utrpěl velmi vážné zranění. Komunikace I/20 byla ještě po 19.00 hodin neprůjezdná.

„Záchranáři z místa nehody transportovali na emergency do plzeňské fakultní nemocnice přibližně čtyřicetiletého muže, který utrpěl těžké zranění dolní končetiny,“ informovala mluvčí záchranné služby Mária Svobodová.

„Z důvodu nehody je komunikace I/20 obousměrně uzavřena. Policisté odklání dopravu na nejbližší objízdné trasy. Od kruhového objezdu u Globusu směr Chotíkov je již silnice neprůjezdná. Žádáme řidiče, aby respektovali pokynů policistů a využívali objízdných tras,“ uvedla mluvčí policie Veronika Hokrová.

"Podle prvotních informaci došlo k dopravní nehodě tří osobních vozidel a jednoho motocyklu, kdy jeho řidič utrpěl zranění, které si vyžádalo péči záchranářů a transport do nemocnice. U řidičů osobních automobilů vyloučila dechová zkouška přítomnost alkoholu. Z důvodu zranění řidiče motocyklu nebylo možné provést v jeho případě zkoušku na alkohol. V nemocnici je zajištěn odběr jeho krve," dodala mluvčí policie. 

Ohodnoť článek

Foto HZSPK

Štítky nehoda, střet motorky a automobilu, zraněný motorkář, Plzeň, úraz, Chotíkov, Fakultní nemocnice Plzeň, Globus, silnice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

milos sedlak

Motorkáře vůbec neošetřovat, stačí co vidím z okna na křižovatce. Uznávám pouze příznivce Harley a jejich pohodu. To jsem najezdil tisíce km od r. 1967.

Neděle, 21. února 2021, 11:35Odpovědět

Provoz na silnici I/20 u Plzně ochromila vážná nehoda motorky a automobilu  |  Doprava  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.