Počasí dnes14 °C, zítra19 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Husova ulice zůstane kvůli zřícené římse neprůjezdná minimálně do konce listopadu

I nadále trvá částečná uzavírka Husovy ulice po havárii na budově děkanátu lékařské fakulty. Část římsy v délce asi 15 metrů se zřítila už 19. října v půl čtvrté ráno. Sutiny, které zasypaly chodník i část ulice, tehdy naštěstí žádného chodce nezasáhly. V těchto dnech na budově pokračují opravy římsy.  

„Nyní se provádí zajištění krovu a přilehlých částí. Zbylé části římsy se odbourají převážně ručně s použitím lehké stavební mechanizace. Následně se opraví dolní část zastřešení. Zatím trvá uzavírka Husovy ulice, která je naplánována do 30. listopadu,“ informovala mluvčí lékařské fakulty Barbora Černíková.

Husova ulice je uzavřena v úseku od křižovatky s ulicí Klatovská ke křižovatce s ulicí Kardinála Berana včetně levého chodníku. 

U budovy děkanátu je postaveno lešení, je zabezpečen vchod do budovy. „Děkanát je od dnešního dne přístupný v časech 7 – 19 hodin s omezeními danými aktuální epidemiologickou situací. Pracovníci děkanátu pracují ve střídavém režimu home office. Před osobní návštěvou děkanátu si prosím ověřte, že bude v době vaší návštěvy na pracovišti někdo přítomen,“ upozorňuje mluvčí.

Ohodnoť článek

Foto

Štítky zřícená římsa, suť, Husova ulice, uzavírka ulice, římsa

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Husova ulice zůstane kvůli zřícené římse neprůjezdná minimálně do konce listopadu  |  Doprava  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.