Počasí dnes12 °C, zítra15 °C
Úterý 19. března 2024  |  Svátek má Josef
Bez reklam

Při tragické srážce dvou motocyklů zahynuli dva muži, jeden z nich po nehodě ohořel

, aktualizováno 25. října 2020, 16:55

Při srážce dvou motocyklů zahynuli v neděli odpoledne dva motorkáři. Tragická nehoda se stala na silnici II/191 mezi obcemi Petrovice a Petrovičky na Klatovsku. Jeden z mužů při nehodě doslova uhořel. Na místě zasahovali jak pozemní záchranáři, tak i letecká záchranná služba.

„Jedna motorka začala po srážce hořet. Motorkář byl zasažen plameny na celém povrchu těla a na místě podlehl těžkým zraněním. Druhý účastník nehody utrpěl velmi vážná zranění neslučitelná se životem. Lékař záchranné služby na místě konstatoval i jeho úmrtí,“ uvedla mluvčí krajské záchranné služby Mária Svobodová.

Nehoda se stala ta, že oba muži jeli proti sobě a srazili se. Příčinou smrti bylo u obou mužů zranění neslučitelné se životem způsobené nárazem. Tělo jednoho motorkáře začalo od havarované motorky, která se vzplála, hořet v okamžiku, kdy muž už byl po smrti. 

Motorkáři se srazii v oblíbeném úseku silnice s několika zátočinami, která vede mezi pastvinami. I z těchto důvodů ji vyhledávají právě motorkáři. 

„Skupinka motorkářů projížděla v neděli odpoledne po komunikaci II/ 191, ve směru od Klatov na Nepomuk.  Před obcí Petrovice projeli zatáčku. Šestačtyřicetiletý muž s motocyklem značky Kawasaki Ninja vjel do protisměru, kde v uvedenou dobu projížděl třiatřicetiletý muž s motocyklem značky KTM. Oba se střetli, vjeli mimo komunikaci a motocykl KTM se vznítil,“ popsala nehodu mluvčí policie Dana Ladmanová. U dvou zemřelých mužů byla nařízena soudní pitva. Provoz na silnici byl obnoven v 16.30 hodin. 

Hodnocení článku je 62 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto HZSPK / Policie ČR

Štítky nehoda motocyklů, tragická nehoda, motorkáři, motorkář uhořel, motocykl, havárie, silnice, Petrovice, okres Klatovy, Petrovičky, KTM

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Při tragické srážce dvou motocyklů zahynuli dva muži, jeden z nich po nehodě ohořel  |  Doprava  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.