Počasí dnes25 °C, zítra24 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Řidič osobáku nedal při odbočování přednost motorce, tři lidé se při střetu vážně zranili

, aktualizováno 22. srpna 2020, 8:21

Protijedoucímu motocyklu nedal přednost při odbočování vlevo řidič osobního automobilu značky Škoda Octavia. Při následném střetu se velmi vážně zranil čtyřiačtyřicetiletý motorkář, kterého do plzeňské fakultní nemocnice transportoval vrtulník letecké záchranné služby.

"Nehoda se stala u Horažďovic na Klatovsku. Devětadvacetiletý řidič osobní automobilu s připojeným přívěsným vozíkem odbočoval vlevo a nedal přednost protijedoucímu motocyklu. Vedle řidiče motocyklu utrpěli zranění i jeho spolujezdec mladší osmnácti let a také motorista,“ uvedla mluvčí policie Dana Ladmanová. U řidiče vozidla měla dechová zkouška na alkohol negativní výsledek.

„Jednoho muže jsme letecky transportovali do fakultní nemocnice na urgentní příjem. Byl těžce zraněn, ale při vědomí. Další účastníky nehody se středně těžkým zraněním transportovala pozemní posádka záchranné služby do Strakonické nemocnice,“ doplnila Andrea Divišová ze záchranky.

Hodnocení článku je 46 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto HZSPK

Štítky nehoda, nehoda se zraněním, nehoda motorky, složky IZS, srážka osobáku s motocyklem, motocykl, Fakultní nemocnice Plzeň, Škoda Octavia, Andrea Divišová, Nemocnice Strakonice, a.s., okres Klatovy, Horažďovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Řidič osobáku nedal při odbočování přednost motorce, tři lidé se při střetu vážně zranili  |  Doprava  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.