Počasí dnes14 °C, zítra19 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Dopravu v Plzni zkomplikuje rekonstrukce přejezdu kolejiště tramvajového pásu na křižovatce ulic Vejprnická a Křimická

Z důvodu plánované rekonstrukce přejezdu kolejiště tramvajového pásu na křižovatce ulic Vejprnická a Křimická tam bude ve dnech od 31. října do 4. listopadu částečně omezen provoz v dopravě. Po dobu rekonstrukce budou policisté místo sledovat a v případě potřeby převezmou regulaci provozu na dané křižovatce do svých rukou.

„Na uvedené křižovatce nebude možné odbočit vlevo do centra města z ulice Křimické. Provoz bude odkloněn vpravo a následně bude možné přes tramvajový pás přejet na ulici Vejprnická ve směru do centra. Nákladní doprava bude odkloněna z Křimic po Regensburské ulici na okružní křižovatku u Makra a poté po silnici č. I/26,“ informovala mluvčí policie Veronika Hokrová.

Doprava z centra města ve směru na Křimice a na Vejprnice bude omezena částečně - ve směru na Vejprnice bude možné jet pouze jedním jízdním pruhem. Na uvedené křižovatce bude možné odbočit směrem na Křimice bez omezení. Z ulice Vejprnické nebude možné odbočit na dané křižovatce vlevo do ulice Křimické. Policisté žádají řidiče, aby respektovali daná dopravní značení, jezdili místem s největší opatrností a všichni účastníci provozu, aby byli k sobě maximálně ohleduplní.

Ohodnoť článek

Foto Magistrát města Plzně

Štítky rekonstrukce kolejiště, omezení v dopravě, tramvajový pás, tramvaje, rekonstrukce, Plzeň, Křimice, Vejprnice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dopravu v Plzni zkomplikuje rekonstrukce přejezdu kolejiště tramvajového pásu na křižovatce ulic Vejprnická a Křimická  |  Doprava  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.