Počasí dnes25 °C, zítra24 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Hokejová extraliga stojí, hráči A týmu HC Škoda Plzeň přistoupili na snížení platů

Tvrdá vládní opatření související s koronavirovou epidemií těžce dopadají i na sportovce. Vzhledem ke skutečnosti, že již podruhé se v tomto roce přerušila nejvyšší hokejová soutěž, přistoupilo vedení HC Škoda Plzeň ke snížení platů hráčů A týmu.  

Ani střednědobý výhled na sezonu 2020/21 není příliš optimistický, a proto jednalo vedení HC Škoda Plzeň se všemi hráči ohledně snížení odměn pro případy, kdy se extraliga nehraje, nebo hraje s omezením pro diváky.

„Všichni hráči se k tomuto opatření postavili vstřícně a s vedením klubu se domluvili na snížení svých odměn. Jsme moc rádi, že se kluci k tomu postavili čelem a rozumí složitosti situace, ve které se náš klub, potažmo celá extraliga nachází od letošního jara. Dokázali, že jsou součástí HC Škoda Plzeň,“ uvádí Martin Straka, generální manažer HC Škoda Plzeň.

Ohodnoť článek

Foto HC Škoda Plzeň

Štítky hokej, HC Škoda Plzeň, indiáni, snížení platů, A tým, koronavirus, přerušená liga, Extraliga ledního hokeje, Martin Straka

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hokejová extraliga stojí, hráči A týmu HC Škoda Plzeň přistoupili na snížení platů  |  Hokej  |  Sport  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.