Počasí dnes23 °C, zítra27 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Sehráli jsme dobrý zápas, jen jsme nebyli moc produktivní, hodnotí Bílek utkání proti Baníku

Po třech remízách za sebou se mohli hráči plzeňské Viktorie konečně radovat z vítězství. Ve 29. kole první ligy porazili na domácím hřišti Ostravu 2:1. Podle trenéra Michala Bílka si ale mohli hráči počínat aktivněji a vyhrát s vyšším rozdílem.

„Sehráli jsme slušné utkání. Dobře jsme kombinovali, drželi jsme míč, soupeře jsme do ničeho nepouštěli. Jediná chybička je v tom, že jsme nebyli tolik produktivní, šancí jsme měli spoustu. Jinak super zápas,“ okomentoval Michal Bílek. Baník v Plzni nevystřelil jedinkrát přímo na bránu, ze své trefy se jeho hráči radovali po vlastňáku Milana Havla. „Pár minut před jejich vyrovnáním jsme si říkali se Sykym, že nám dnes můžou dát gól jen z nějaké haluze, což se potvrdilo. Mohli jsme vyhrát i vyšším rozdílem, ale zase to bylo o ten náš jeden gól,“ mrzí trochu Jana Kopice.

Viktoriáni si tak po výhře s Ostravou zajistili nejhůře druhé místo po základní části. Cesta k vysněné trofeji však ještě bude dlouhá. „Teď nás zajímá pouze nejbližší zápas v Mladé Boleslavi. Na Slavii nemyslíme a není tam jen ona. Sparta teď potvrzuje dobrou formu a vyhrává, takže nadstavba bude hodně zamotaná,“ myslí si kouč FCVP. „Pomohlo nám, že nám veřejnost nevěřila (v boji o titul). Chtěli jsme hrát nahoře, teď to máme super rozjeté a je potřeba to dotáhnout,“ doplňuje trenérova slova Kopic.

Ohodnoť článek

Autoři | Tisková zpráva | Foto FCVP/Jan Kubíček

Štítky fotbal, FC Viktoria Plzeň, Baník Ostrava, FORTUNA:LIGA, ohlasy, Michal Bílek, FC Baník Ostrava, HC Vítkovice Ridera, Jan Kopic, Milan Havel, AC Sparta Praha, SK Slavia Praha, FK Mladá Boleslav

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Sehráli jsme dobrý zápas, jen jsme nebyli moc produktivní, hodnotí Bílek utkání proti Baníku  |  Fotbal  |  Sport  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.