Počasí dnes14 °C, zítra19 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Na rizikové fotbalové utkání mezi FC Viktoria Plzeň a FC Baník Ostrava se připravuje policie

Policisté se připravují na rizikové fotbalové utkání mezi FC Viktoria Plzeň a FC Baník Ostrava, které se uskuteční v neděli 17. dubna 2022 od pěti hodin odpoledne se v plzeňské v Doosan Aréně. Strážci zákona se zaměří především na zajištění klidu a veřejného pořádku, budou dohlížet na bezpečnost a plynulost silničního provozu, a to nejenom v okolí samotného stadionu, ale i na celém území města Plzně. 

„Policejní hlídky se budou dále věnovat vlakovému i autobusovému nádraží a příjezdovým trasám do Plzně. Do akce budou zapojeni policisté ze služby pořádkové policie, ze služby dopravní policie i ze služby kriminální policie a vyšetřování. Nebudou chybět ani členové antikonfliktního týmu a kolegové z oddělení služební kynologie se služebními psy. Při realizaci bezpečnostního opatření plzeňští policisté úzce spolupracují i s pořadatelskou agenturou,“ uvedla mluvčí policie Michaela Raindlová.

„Parkovací kapacity kolem stadionu nejsou neomezené, proto žádáme návštěvníky, pokud je to možné, aby nechali svá vozidla doma, anebo využili záchytná parkoviště na okraji metropole a v co největší míře využili městskou hromadnou dopravu. Zároveň upozorňujeme řidiče, aby svá vozidla parkovali na vyhrazených parkovištích, nebránili provozu a dbali pokynů policistů,“ konstatovala mluvčí policie.

Podle informací vedení fotbalového klubu z bezpečnostních důvodů nebude možné volně procházet kolem celého stadionu. Sektor hostů bude uzavřen ochrannými ploty, na protilehlou tribunu je tedy zapotřebí projít kolem severní tribuny (u fanshopu). 

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto

Štítky fotbal, FC Vikoria Plzeň, Fortuna:liga, FC Baník Ostrava, policie, rizikové utkání, FC Viktoria Plzeň, fotbalový zápas

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na rizikové fotbalové utkání mezi FC Viktoria Plzeň a FC Baník Ostrava se připravuje policie  |  Fotbal  |  Sport  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.