Počasí dnes6 °C, zítra7 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Řidič Audi A6 při střetu zmasakroval motorkáře a od nehody ujel, vše zachytila kamera

, aktualizováno 16. září 2021, 15:12

Bezpečnostní kamera zachytila drsnou nehodu, kdy řidič vozu značky Audi A6 kombi narazil při odbočování vlevo do protijedoucího motorkáře. Ten při pádu utrpěl velmi vážné zranění. Řidič Audi pak z místa nehody ujel. Ve středu policie zveřejnila záběry z kamery a vyhlásila pátrání po neznámém řidiči. Dnes policie pátrání odvolala, díky medializaci případu se podařilo ustanovit řidiče osobního vozidla. Nehoda se stala 9. září v obci Kokašice na Tachovsku.

„Řidič s osobním vozidlem značky Audi A6 kombi černé barvy jel ve směru od Plané na Bezdružice. Z dosavadního šetření a zjištěných skutečností vyplývá, že na úrovni tamního obchodu začal řidič odbočovat vlevo na místní komunikaci a narazil do protijedoucího motocyklu značky Kawasaki, jehož jedenasedmdesátiletý řidič jel po hlavní komunikaci od Bezdružic na Planou,“ uvedla k nehodě mluvčí policie Dagmar Jiroušková.

Na záběrech z bezpečnostní kamery umístěné v obci je vidět, jak jezdec na motocyklu po střetu s autem upadl na silnici. Řidič vozidla Audi nezastavil, aby mu poskytl pomoc a z místa nehody ujel ve směru na Bezdružice. „Motocyklista utrpěl vážné zranění, vrtulník letecké záchranné služby ho transportoval do nemocnice, kde byl hospitalizován. Ještě před tím s ním policisté provedli dechovou zkoušku, kterou vyloučili požití alkoholu před jízdou,“ konstatovala mluvčí policie.   

Tachovští dopravní policisté žádali občany, kteří by mohli poskytnout informace vedoucí k řádnému prošetření uvedené dopravní nehody. Obraceli se zejména na řidiče, kteří místem události projížděli a měli ve vozidle palubní kameru se záznamem situace před střetem a po střetu, aby se jim ozvali.

„Svoji žádost policisté obracejí i na muže s kšiltovkou v oranžových pracovních kalhotách, který po střetu sbíral poškozené části motocyklu z komunikace. V tomto případě se může jednat o důležitého svědka,“ dodala mluvčí Dagmar Jiroušková.

Hodnocení článku je 88 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky nehoda, ujel od nehody, zraněný motorkář, bezpečnostní kamera, neznámý řidič, pátrání, havárie, videokamera, Audi A6, policie, Audi, okres Tachov, Kokašice, Bezdružice, Planá, Kawasaki

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Vítězslav Jura

To je pěkný prasák.No jo Audi.I když jsem četl,že prasáky v Audinách a BMV již dávno předstihli prasáci v Oktávkách a Superbech.A též jsem tam přečetl,že šoféři Oktávek a Superbů ještě nezjistili,že jim tam ten syčák výrobce namontoval blinkry,směrovky.

Neděle, 19. září 2021, 07:45Odpovědět

Řidič Audi A6 při střetu zmasakroval motorkáře a od nehody ujel, vše zachytila kamera  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.