Počasí dnes14 °C, zítra19 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Mladíci nastříkali spícímu kamarádovi do rozkroku voňavku a pak mu zapálili kalhoty. Utrpěl vážné popáleniny

S popáleninami v oblasti rozkroku skončil v péči lékařů devatenáctiletý mladík. Doplatil tak na hloupý vtip svých kamarádů, který se bohužel vymkl kontrole. Ti mu totiž předtím kalhoty postříkali sprejem s voňavkou obsahující alkohol a pak oděv zapálili.

Incident se stal během jízdy vlakem na trati mezi Plzní a Českými Budějovicemi, kterým cestoval mladík z obce u Horažďovic se svými kamarády. „Muž při jízdě vlakem usnul a byl zatím nezjištěnou osobu postříkán sprejem a následně byl zřejmě další osobou zapalovačem zapálen jeho oděv. Poškozený muž utrpěl zranění, se kterým byl ošetřen v nemocnici ve Strakonicích,“ popsala událost mluvčí policie Dana Ladmanová.

„Policie ve věci zahájila úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu ublížení na zdraví a případ dále prověřujeme,“ dodala mluvčí policie. Konkrétní obvinění na konkrétní osobu zatím ještě nepadlo.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto

Štítky popálený mladík, popáleniny, ublížení na zdraví, policie, Nemocnice Strakonice, a.s., Plzeň, České Budějovice, Horažďovice, popálenina

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Mladíci nastříkali spícímu kamarádovi do rozkroku voňavku a pak mu zapálili kalhoty. Utrpěl vážné popáleniny  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.