Počasí dnes20 °C, zítra24 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Druhý mladík podezřelý z krádeží uprchl z výchovného ústavu na Domažlicku

Na útěku z výchovného ústavu v Hostouni na Domažlicku je aktuálně už druhý mladík, který tam nedobrovolně pobýval. V celostátním pátrání policie je patnáctiletý Július Bačo. Ze stejného zařízení uprchl také patnáctiletý Petr Tancoš trpící nakažlivou chorobou, o kterém jsme informovali už včera.

Z výchovného ústavu v Hostouni uprchl Bačo už 1. dubna a od té doby je stále na útěku. „Klient s nařízenou ústavní výchovou je podezřelý ze spáchání činu jinak trestného krádež. Státní zástupkyně na něj vydala předchozí souhlas se zadržením. Podle dosud zjištěných informací by se mohl nacházet v Karlovarském kraji, kde bydlí jeho matka, nebo jinde po celé České republice,“ uvedla mluvčí policie Dagmar Brožová.

Mladík je 145 až 155 centimetrů vysoký, zdánlivé stáří 14 až 16 let. Má hubenou postavu, hnědé vlasy i oči. Není ozbrojený ani nebezpečný. Policie teď žádá občany, kteří mají informace o tom, kde se pohřešovaný muž v současné době nachází nebo pohybuje, aby se policistům přihlásili na tísňové lince 158.

Z krádeží je podezřelý i druhý uprchlík Petr Tancoš. „Může být nakažen nakažlivou nemocí – hepatitidou typu A. Měl být vyšetřen, ale před plánovaným vyšetřením utekl z výchovného ústavu. Podle dosud zjištěných informací by se mohl nacházet v Ústeckém kraji, nebo jinde po celé České republice,“ dodala mluvčí policie Dagmar Brožová.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky pátrání, pohřešovaný mladistvý, policie vyhlásila pátrání, útěk z výchovného ústavu, Domažlicko, okres Domažlice, krádež, policie, Hostouň, Česko, Karlovarský kraj

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Druhý mladík podezřelý z krádeží uprchl z výchovného ústavu na Domažlicku  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.