Počasí dnes14 °C, zítra19 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Policistům se snažil ujet na kradené motorce. Našel jsem ji i s klíčky na ulici, hájil se mladík

Dva mladíci na motorce a bez helmy, to upoutalo pozornost plzeňských městských strážníků, a tak se za muži vydali. Jenže ti začali před policisty ujíždět až nakonec odbočili do uličky, kam za nimi policejní vůz nemohl vjet. Jak se ukázalo motorka nebyla ani jednoho z nich.

Bylo krátce po třetí hodině ráno, když kolem hlídky strážníků na křižovatce ulic Mikulášská x U Trati projel motocykl se dvěma muži bez helem. Hlídka se tady za nimi vydala, jenže mladíci se nechtěli vzdát jen tak snadno, najeli na chodník až nakonec zajeli do úzké uličky.

Strážníci tedy museli místo objet. O pár ulic dál se jim podařilo ale oba muže nalézt. Vycházeli právě ze směru, kde hlídce chvilku předtím zmizeli. Shodou okolností náhod zde zrovna vykonávala hlídkovou činnost zároveň hlídka PČR. Strážníci oba muže zkontrolovali a vyzvali, aby věc vysvětlili,“ popisuje případ mluvčí strážníků Jana Pužmanová.

Jednadvacetiletý mladík se přiznal, že nemá řidičský průkaz a že motorku nalezl i s klíčky v ulici, kde bydlí, a tak si ho s o dva roky starším kamarádem vypůjčili. Celou věc si přezvala k dořešení státní policie.  

Hodnocení článku je 20 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Jan Luxík

Štítky policie, krimi, motorka, krádež, zloději, Plzeň

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policistům se snažil ujet na kradené motorce. Našel jsem ji i s klíčky na ulici, hájil se mladík  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.