Počasí dnes17 °C, zítra19 °C
Čtvrtek 9. května 2024  |  Svátek má Ctibor
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

SOUTĚŽ: Vyhrajte s Drbnou vouchery do jedinečného Pivstra v Plzni

PR článek

Pivstro, které má svou již šestiletou historii, je jedinečnou restaurací v Plzni. Největší kouzlo tkví v konceptu, který zde nemá konkurenci. Mezinárodní kuchyně, kde se snaží vybírat ta nejlepší jídla a ty nadále zdokonalovat. Na jejich Fish n' Chips se lidi sjíždí z dalekého okolí. TOP trojku jídel doplňuje ještě burger, který dělají z kvalitního irského hovězího Chuckrollu. Zároveň si denně pečou vlastní bulky. A na závěr burrito s trhaným kuřecím masem. Vše dělají sami a z těch nejlepších surovin. Ani během poklesu tržeb z důvodu covidu je prý, dle provozního Davida Tobrmana, nikdy nenapadlo jakkoli snížit kvalitu jídel. V Pivstru Podporují také lokální produkty, například spolupracují s malou místní pekárnou BreadHaus.

Lidé do Pivstra chodí i kvůli sortimentu na baru. Na plno se věnujemí pivu, jeho kultuře, a snaží se o pivní osvětu, proto na čepu či v lednicích najdete piva různých stylů, typů a chutí. Standardně zde najdete  8 druhů piv na čepu, kde převažují tuzemské minipivovary, avšak nezapomínají ani na ty zahraniční. Naleznout v Pivstru můžete piva z Belgie, Německa, Polska, Velké Británie, Srbska, Estonska, Itálie a dalších zemí.

Není to však jen a pouze o pivu. Pro „nepivaře“ nabízí kvalitní vína z rodinného moravského vinařství Staňkovi, giny a další destiláty prvotřídní kvality. Samozřejmostí je karibský či japonský rum, giny z Francie, Anglie či Španělska, míchané s pravým britským tonicem. Nezapomínají ani na bohatý sortiment nealkoholických nápojů. Standardně  nabídce naleznete 3 druhy domácích limonád a velké množství dalších nápojů od čajů Whittard, přes kávu z místní pražírny, po mošt a velké množství nealko piv.

Jídlo z Pivstra si navíc mohou vychutnat lidé i z pohodlí svého domova. Nabízí totiž rozvoz jídel a dalšího sortimentu, který jim zajišťuje spolehlivý partner – moderní taxi aplikace Belo. Objednávku můžete pohodlně vytvořit na pivstro.cz.

Toto všechno nejsou jen plané řeči, nejlepším měřítkem jsou vždy nezávislé recenzce.  Na Googlu mají  4,8 hvězdičky z 5 (nejlepší hodnocení ze všech restaurací v Plzni) podle 1,1 tisíce recenzí. Na tripadvisor.com plných 5 z 5. Jídlo v Pivstru mimo jiné ocenil i největší gastroinfluencer Lukáš Hejlík tím, že Pivstro zařadil do své knihy 365 nejoblíbenějších podniků v rámci ČR.

Soutěž o pět voucherů v hodnotě 500 korun byla ukončena. Výherci jsou: Petr Ivančák, Lenka Křížová, Vojtěch Švábek, Michaela Zatřepálková a Klára Kárníková. Gratulujeme!

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky soutěž, Pivstro, voucher, jídlo, restaurace, Plzeň, pivo, Drbna.cz, kuřecí maso, Burrito, gin, káva, čaj, nápoj

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

SOUTĚŽ: Vyhrajte s Drbnou vouchery do jedinečného Pivstra v Plzni  |  Soutěž  |  Drbna  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.