Počasí dnes19 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 16. května 2024  |  Svátek má Přemysl
Bez reklam

Čtrnáctiletá dívka se v pondělí nevrátila domů, od té doby po ní pátrají policisté

Policisté pátrají po čtrnáctileté dívce, která utekla z místa svého bydliště poblíž Blovic na jižním Plzeňsku. Není vyloučeno, že by se dívka mohla pohybovat ve společnosti staršího chlapce.

„V místě bydliště viděla matka svoji dceru naposledy 28. 2. 2022 v 17:40 hod. Od této doby se domů nevrátila a ani o sobě nepodala žádnou zprávu. Pohřešovaná netrpí žádnou závažnou chorobou, neužívá žádné léky, bez kterých by byla v ohrožení života. Dívka byla již v minulosti pohřešovaná,“ uvedla mluvčí policie Eva Červenková.

Dívka je zdánlivého stáří 14 - 15 let, vysoká asi 165 cm, hubené postavy, má hnědé oči a delší hnědé vlasy. Oblečená má být do zimní černé bundy s kapucí, která je po obvodu lemovaná umělou kožešinou béžové barvy, zelenošedé mikiny s nezjištěným nápisem, černých riflí a na nohou by měla mí sportovní obuv černo-bílé barvy zn. Vans, které mají po stranách nártů motiv šachovnice.

Policisté žádají všechny občany, kteří by mohli podat jakoukoli informaci o pobytu, výskytu nebo pohybu pohřešované osoby, aby neprodleně podali zprávu na jakoukoliv služebnu Policie České republiky nebo na tísňovou linku 158.

Ohodnoť článek

Foto Policie ČR

Štítky pohřešovaná dívka, pátrání, jižní Plzeňsko, Plzeňský kraj, Blovice, Policie České republiky

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Čtrnáctiletá dívka se v pondělí nevrátila domů, od té doby po ní pátrají policisté  |  Společnost  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.