Počasí dnes20 °C, zítra24 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Mezi nejlepšími kempy z Česka a Slovenska bodoval na čtvrtém místě i zástupce z Plzeňského kraje

Bronz těsně unikl Kempu Keramika na břehu Hracholuské přehrady, který se na čtvrtém místě stal nejlépe hodnoceným kempem z Plzeňského kraje v oblíbené anketě Kemp roku. Zároveň je na 1. místě v oblíbenosti kempů z Plzeňského kraje. Hlasující vybírali z více jak šestnácti set rekreačních areálů v České republice a na Slovensku. Absolutním vítězem se stal Autocamp Sedmihorky v Českém ráji.

Oproti loňskému roku narostl počet hlasujících téměř trojnásobně. Anketa trvala od 19. června do 31. srpna 2023 a mezi kempy bylo rozděleno celkem 22 977 hlasů. Druhé místo patří Novému kempu Riviéra Zbečno, který se nachází v chráněné krajinné oblasti Křivoklátsko. Camping Rožnov, který se prvenstvím pyšnil několik let po sobě, byl tentokrát třetí. Plzeňský kraj měl v anketě vedle Kempu Keramika na čtvrtém místě ještě jednoho úspěšného zástupce. Kemp Hnačov na Klatovsku totiž bodoval jako nejlepší kemp pro motorkáře v kategorii kempů podle zaměření.

„Letos jsme zavedli několik změn a novinek. Nejzásadnější bylo hlasování pouze v zájmových kategoriích. Z celkového počtu hlasů, které kempy obdržely, jsme sestavili žebříček TOP 10, TOP 25 a TOP kraje. Naším cílem bylo uživatele platformy dokempu.cz, která anketu již tradičně vyhlašuje, seznámit s dosud neobjevenými kempy a dát jim možnost co nejrozmanitějšího výběru atraktivních míst dle zájmových kategorií,” vysvětluje Lukáš Janoušek z platformy dokempu.cz, která anketu organizuje. 

Kemp Keramika se nachází přímo na břehu Hracholuské přehrady, asi 15km západně od Plzně. Díky rozloze 30 000 čtverečních metrů disponujeme velkou ubytovací kapacitou i dostatkem volného prostranství. Kemp je oblíbený nejen u klasických letních dovolenkářů, kteří přijíždějí za sluncem i za koupáním. Oblíbený je i mezi rybáři a příznivci vodních sportů. V Kempu Keramika je možné si pronajmout 30 čtyřlůžkových chatek, dále dvě patrové chaty a pět mobilheimů.

Hodnocení článku je 96 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Kemp Keramika Hracholusky, dokempu.cz

Štítky nejlepší kempy, anketa, hlasování o kempech, Kemp Keramika, Hracholuská přehrada, Kemp Hnačov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Mezi nejlepšími kempy z Česka a Slovenska bodoval na čtvrtém místě i zástupce z Plzeňského kraje  |  Společnost  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.