Počasí dnes14 °C, zítra19 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

CrossCafe otevřelo svoji novou pobočku přímo v centru u pomníku Díky, Ameriko!

PR článek

Novou kavárnu CrossCafe U Práce najdete v historické budově v centru Plzně, na rohu Klatovské a Americké třídy. Nabízí především vynikající kávu a příjemné prostředí na schůzky, práci, studium nebo posezení s přáteli, ale zajít sem můžete také na domácí dort a vydatný oběd.

Interiér nové kavárny je moderní a byl navržen tak, aby zde zákazníci našli maximální komfort a klidné prostředí pro setkání s přáteli, kolegy či klienty, anebo tu třeba jen chvíli poseděli u dobré knížky a v klidu si oddechli od každodenního shonu. „Naše kavárny nabízejí důvod, proč sem zajít na kávu nebo něco k zakousnutí, úplně každému. CrossCafe U Práce jsme ve spolupráci s architekty navrhli tak, aby kavárna odpovídala posledním trendům, ale zároveň jsme zachovali koncept celé sítě, který je tu jasně rozpoznatelný,” doplňuje majitel kavárenské sítě CrossCafe Jan Janák.

Studiní prostor, wi-fi i venkovní zahrádka

Kavárna je samozřejmě vybavená wi-fi připojením a také studijním prostorem, který se nachází v oddělené části provozovny. Tady mohou zákazníci využít speciální pracovní stoly s odkládacím prostorem pro počítač, osvětlením a zásuvkami. Kavárnu lze navštívit i s pejskem, zapůjčit si něco ke čtení v místní knihovničce nebo si tu třeba zahrát karty, které jsou zde volně k zapůjčení. Před kavárnou je navíc příjemná venkovní zahrádka, která za hezkého počasí nabízí možnost vychutnat si kávu nebo oběd mimo vnitřní prostory. Zákazníci zde najdou také prodejní koutek, tzv. CrossShop, kde jsou k dostání vybrané produkty CrossCafe a další výrobky od lokálních dodavatelů pro domácí použití.

Nová letní nabídka a cenově zvýhodněná menu

S novou plzeňskou pobočkou CrossCafe zároveň představilo i novinky pro letošní letní sezónu. Nechybí mezi nimi kokosový dort s mangem, višňový koláč s marcipánem či citronová tartaletka. „Nutně k nám ale nemusíte zavítat jen na kávu a dort. Nabízíme také výhodná snídaňová menu nebo nový koncept POŘÁDNÝ OBĚD, v rámci něhož si můžete objednat kombinaci polévky a hlavního jídla za cenu, kterou vám v restauraci už dnes nenabídnou,“ upřesňuje ředitel CrossCafe original David Štangler. Mezi jiným se zákazníci mohou těšit na indickou zeleninovou kormu s quinoa rýží, CrossBowl s trhaným hovězím a rýží, salát Caesar nebo různé druhy bagelů.

Ohodnoť článek

Foto CrossCafe

Štítky CrossCafe, otevření nové pobočky, CrossCafe u pomníku Díky, Ameriko! CrossCafe U Práce, Jan Janák

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

CrossCafe otevřelo svoji novou pobočku přímo v centru u pomníku Díky, Ameriko!  |  Společnost  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.