Počasí dnes14 °C, zítra19 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Regionální organizace TOP 09 Plzeň – venkov si zvolila nové vedení. Funkci předsedy obhájil Miroslav Hlaváč

Nové vedení si na svém sněmu zvolila Regionální organizace TOP 09 Plzeň – venkov. Funkci předsedy obhájil Miroslav Hlaváč. Místopředsedou byl znovu zvolen bývalý starosta a současný zastupitel Přeštic Karel Naxera a novou místopředsedkyní se stala místostarostka Plas Eliška Palmová.

„V minulých dvou letech se nám podařilo uspět ve volbách do Poslanecké sněmovny a máme konečně vládu, za kterou se nemusíme stydět. V příštích dvou letech bych se chtěl zaměřit především na volby do krajského zastupitelstva. Osobně považuji pohled na současnou koalici, ve které dohromady sedí zástupci Pirátů, STAN ale také ANO a odpadlíků od SPD a KSČM za velmi smutný. Plzeňský kraj má na víc. Naším cílem je v příštím roce uspět ve volbách a utvořit koalici demokratických stran,“ prozrazuje znovuzvolený předseda regionální organizace TOP 09 Plzeň – venkov Miroslav Hlaváč, který pracuje jako zástupce tiskového mluvčího TOP 09.

Ve výboru regionální organizace ještě usednou Lukáš Salai z Tachova, Saskie Burešová za místní organizaci Rokycany, zastupitel Nových Mitrovic Ondřej Kropík a zastupitel Města Touškov Petr Dvořák.

Regionální organizace TOP 09 Plzeň – venkov je po plzeňské organizaci druhá nejpočetnější a působí v okresech Plzeň – jih, Plzeň – sever, Rokycany, Tachov a obcích spadajících do správního obvodu obce s pověřeným obecním úřadem Starý Plzenec a také v obcích Kyšice, Dýšina a Chrást. Tvoří ji šest místních organizací (MO).

Ohodnoť článek

Foto TOP 09

Štítky TOP 09, Plzeň venkov, sněm, nové vedení, Miroslav Hlaváč

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Regionální organizace TOP 09 Plzeň – venkov si zvolila nové vedení. Funkci předsedy obhájil Miroslav Hlaváč  |  Politika  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.