Počasí dnes13 °C, zítra14 °C
Úterý 7. května 2024  |  Svátek má Stanislav
Bez reklam

Čtyřka úplně poprvé představí veřejnosti podobu sportovně relaxační areálu u ejpovického tunelu

Veřejnosti poprvé představí zástupci čtvrtého plzeňského obvodu výjimečný projekt sportovně relaxačního areálu u vjezdu do ejpovického tunelu. Naváže na nově budovanou cyklostezku v místech zaniklé železniční tratě z Plzně do Chrástu.

V takzvaném Psovském údolí má vzniknout rozsáhlý areál pro příznivce několika sportů i pro odpočinek. Zástupci Čtyřky proto pořádají příští týden v pondělí setkání s veřejností a týmem architektů, na kterém projekt představí. Jednání se uskuteční 29. dubna od 16 hodin přímo v těsné blízkosti zamýšleného areálu, tedy u viaduktu poblíž vjezdu do tunelu.

„Podařilo se vybrat místo, které nabízí velký potenciál a my ho určitě využijeme,“ říká starosta Čtyřky Tomáš Soukup (ANO). „Je to místo, které si našli sami lidé. Už teď sem míří obyvatelé mnoha částí Plzně. Tady začíná přírodní park Berounka, je odsud vidět Chlum, kostel svatého Jiří, a dokonce je možné dívat se odtud na kostel svatého Bartoloměje. Současně je z Psovského údolí kousek do parku Potoční,“ říká místostarosta Čtyřky Jan Kakeš.

Hodnocení článku je 70 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Městský obvod Plzeň 4 Doubravka

Štítky relaxační areál, Doubravka, MO Plzeň 4, sportovní areál

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Čtyřka úplně poprvé představí veřejnosti podobu sportovně relaxační areálu u ejpovického tunelu  |  Společnost  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.