Počasí dnes14 °C, zítra19 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Řidič pod vlivem omamných látek a se zákazem řízení to napálil do stromu s kradeným Audi A4

S kradeným osobním automobilem havaroval dnes ráno na jižním Plzeňsku sedmatřicetiletý muž. Policisté při vyšetřování nehody zjistili, že má uložený zákaz řízení. V době nehody byl navíc pod vlivem omamných látek.

Záchranáři vyjížděli v sobotu v 7:30 hodin do Komenského ulice na okraji Šťáhlav, kde vůz značky Audi A4 vyletěl ze silnice a narazil do stromu. „Řidič se dostal z havarovaného vozidla za pomoci svědka nehody. Nechtěl ošetřit od záchranářů, vyžadoval pouze transport do nemocnice. Utrpěl lehčí zranění a byl odvezen do fakultní nemocnice na Lochotín,“ uvedla mluvčí záchranné služby Mária Svobodová.

Při vyšetřování dopravní nehody policisté z Rokycan zjistili, že tento řidič měl dnes v ranních hodinách odcizit ze skříňky v jedné firmě na Rokycansku klice od osobního vozidla Audi A4, se kterým následně odjel. „Mezi obcemi Starý Plzenec a Šťáhlavy vyjel pravděpodobně z důvodu nepřiměřené rychlosti vlevo mimo vozovku, kde narazil do stromu. U řidiče vyšel pozitivní test na omamné látky a rovněž bylo zjištěno, že má uložen zákaz řízení,“ informovala mluvčí policie Pavla Burešová.

Řidiče policisté zadrželi a v současné době je ve zdravotnickém zařízení, pokud to jeho zdravotní stav dovolí, bude převezen do policejní cely. „Ve věci zahájili kriminalisté úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání hned několika trestných činu, právní kvalifikaci upřesníme později,“ dodala mluvčí policie.

Ohodnoť článek

Foto Policie ČR

Štítky Nehoda, nehoda se zraněním, kradený automobil, zloděj automobilu, Audi A4, zákaz řízení, řidič pod vlivem drog, drogy, havárie, strom, Plzeňský kraj, Šťáhlavy, Lochotín, Rokycany, okres Rokycany, Starý Plzenec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Řidič pod vlivem omamných látek a se zákazem řízení to napálil do stromu s kradeným Audi A4  |  Doprava  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.